Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje zvijeri ... Dobiti ce vece kazne u Spaniji za ovo ubistvo , nego da im se sudilo za ratne zlocine u Hagu ili druga ubistva u Srbiji ...
Ovo sto danas govore ranije u Titovoj Jugoslaviji su mislili. Samo su tada bili manji od makovog zrna, zivjeli u misijim rupama ili se krili iza petokrake i pjevali "druze tito bela lica". Kad se Stari dobro ohladio, okurazili su se i izmilili da nacine zlo.Takav je iovaj Trica Djordjevica.
Trica...Pa ko je mogao doci na red u Pertizane kad su se na ta mjesta brze bivsi cetnici prijavili...
Meni vise lice na majmune nego na tigrove
"Daj čekić da BRE pravim PLESKAVICE" XAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
sve sami pisci, boemi i neshvaceni momci .
Tipicna srpska dijaspora.
..........vlada budala...........jeli i toga lika pojeo........
@trica djordjevića Vjekovni srpski jaram je skinuta sa grbače svih naroda jugoistočne Evrope, takvim kao ti i tebi sličnim,ostao je samo žal,što vas više niko ne je-be ni pod razno. RAZGULI genocidas !!
Ma ovo su im sve ameri namjestili samo da ocrne srbe koji ni mrava nebi zgazili.Svjetska urota protiv srba odavno viđeno.(što bi Dodo reko)
Zlocinci nasli utociste u spaniji puno to govori o spanskom narodu i drzavi...
Zalosno da ti moram odgovoriti na to pitanje... Znaci da nisu puno bolji od ovih zlikovaca.
Sto taj isti srpski narod se nije usprotivio svim onom zlu iz devedesetih nego su vecina se dicili kako su pljackali,silovali,ubijali.Nemozete oprati krv s vasih kolektivnih ruku.
tacno sam znao da se Sejo Sexon bavi mutnim poslovima
opet 'eroji nepravedno optuzeni pa to su sve fine umjetnicke i inntelektualne duse, stvarno mislim ovo nema smisla ... P:
Sta drugo ocekivati od maloumnih srbenda ?
FIni neki momci,zavrsili skole ,dobro se zaposlili i otisli malo na odmor u spaniju i zabavili se
Pa jeli ovo normalno da su bili slobodni do danas a koliko ih jos ima takvih
Jedan Pirke je morao biti ubiVen samo ako se deset ljudi rani.