Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zajednica srpskih opcina ce vam biti rak drzave ako to ikad usvojite. Hrvatska nije usvojila gledaj ih danas. Bosna ima zajednicu srpskih opcina, bolje da su govno pojeli nego pristali na to da se po nacionalnosti dijele.
shomygrande sta je babi milo to joj se i snilo.
Inshallah ide uskoro zajednica bosnjackih opstina u Srbiji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad na tom djelu idu zastave,svako malo provokacije itd itd Znamo mi to iz iskustva. Moraju plocu neku postaviti za nekog heroja itd.
Ti si shomy debil ako podrzavas mentalnog bolesnika bulevara...Ko god da si..
U prijevodu toric u torbu!
lako je tudjim ku.rcwm gloginje mlatit..korumpirani licemjeri hoce da kroje kapu drugim drzavama
oni usvojili kao da je kosovo njihova teritorija.. vidjet cemo sta ce Kurti reci i narod kosova
Sad ce Albanci moci traziti uspostavu albanskih opstina na jugu Srbije,u CG i Makedoniji po ovom modelu.
Fino postave barikade na teritorijama gdje su vecina i zavrsena prica,ako krene policija na njih puske u ruke i raspali po policiji i onda glumiti zrtve ako policija uzvrati.Oprobani srpski recept,ako je Srbima prolazilo proci ce i njima,i eto onda sporazuma.
stranci dijele i trguju ko da je njihova babovina.treba otjerat sve u pm
tko bi rekao sa Srpske strane početkom 90ih da će se kriza i raspad YU ovako rješavati...Srbija i Kosovo sjede za istim stolom i potpisuju dogovore kao suverene,susjedne države....žestok rasplet s obzirom na ostrašćenost 90ih...Kosovo out,sada će BiH na rjeśavanje
A kad planiraju da se prica o imovini, ili "sveto" pravo svojine ne vazi za Srbe i Srbiju??? Prema medjunarodnom pravu svojinski odnosi podlezu reviziji u slucaju rata, nacionalizacije, prinudne prodaje, nefer prodaje... i nikada ne zastarevaju. Pre rata drzava Srbija, Srpska Pravislavna Crkva i Srbi uopste su u svom vlasnistvu imali preko 80% ukupne imovine AP Kosovo i Metohija
To če im biti neoprostiva greška ako pristanu na zajednicu srpskih opština i bilo kakvo teritorijalno preuređenje.
U agresiji na BiH,većinu općina sa Bošnjačkom većinom su progonom i etničkim čišćenjem,genocidom, pretvorili u većinske srpske općine(RS)
Licemjerna EU pomaže više Srbima nego Rusija.
Neka u Bekgiji i Njemackoj naprave zajednice opcina razlicitih naroda, u Francuskoj posebno pa da vide svu funkcionalnost istih.
Ili recimo u Hrvatskoj ćiji predstavnici takođe podržavaju prijedlog.
Nije još ni predjelo krenulo i baš će oni završiti neki sporazum?! Ja mogu sve svoje pare staviti da neće biti ni sporazuma o savezu srpskih opština ni priznanja Kosova od strane Srbije.
Kurti, bolje se natezi jos 100 godina ovako ali ne pristaj na sranje kao sto je RS u nas. To je vjeciti problem svima!!!
tebi je samo problem što su neobrazovani taliban ostalo je ok
Kako nema u Hrvatskoj srpskih općina i Srpske Krajine,nekad su Srbi bili konstitutivni u Hrvatskoj
Zato što su tamo kršćani.Samo gdje su muslimani većina prave se srpske i ostale opštine
Fakam hebenu politiku , a obicni narod na sve nasjeda ...:(