Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je okrenuo cijeli svijet protiv tzv rs, čak i one koji nikad nisu ni čuli za tu tvorevinu.
Ljudi na Kosovu koriste termin "bosnifikacija" kao izraz za nestabilnu drzavu,na sta spadosmo raja..
Albanci i Srbi su kao voda i vatra bolje im se odvojiti.. ja mislim RS tamo je ipak fer kompromis.. ali pravila bi 10-20% Kosova.
Vreme je da se sve vrati na svome: Albanija do Niš tamo gde je i bila Svrbija da se vrati svom "Beogradski Pasaluk" Bosna cela bez svrbskih genocidasa Hrvatska do Zemuna Vojvodina madjarima i eto mira.
Niko razuman ne želi Republiku Srpsku. Za medalju.
njemu je Sarajevo politička odskočna daska bila kao i mnogim
Pa normalno,samo ovdje genocidistan može imati potporu iz EU i nigdje više na svijetu.
Sada ste i vi vidjeli da ovaj modalitet donosi probleme. Svagdje je drzava iznad svega, jedino kod nas su bitni nekakvi narodi, pa se ne mozemo uklopiti niti u jedan postulat moderne demokratije. Izmisljeni pojmovi legitimnosti i podobnosti, umjesto strucnosti i sposobnosti, glasanja za onog ko nas uvjeri da je najbolji, a ne za tkzv. naseg.
Kosovo ce trajati dok nekom bude odgovaralo...ENDE...😂😂😂
Al zato svako normalan zeli etnicki cisto Kosovo,i nadate se uspjehu pregovora. Kako da ne?
"Niko razuman ne želi rs na Kosovu.."...!?!?.. Sve ste nam (ali i sebi..) rekli kakva je to nacional-apardhejd tvorevina u BiH... A , onda i poslije svega , se govori o potrebi "napretka u BiH"...Kakoooo....???
Znaju li u dodiklandu za ovo??
Ma je li moguce da su svi napokon svjesti ko je jedini problem na Balkanu.
Doslo se do granice do koje dijalog i diplomatija imaju smisla. To vise ne pije vode. Morate jasno reci ili zelite dati Srbima autonomiju u BiH i Kosovo ili ne zelite. Vise ne mozete udovoljiti svim stranama. BiH i Kosovo nece dozvoliti takva rjesenje. Samo se ceka da se vi napokon izjasnite. Dosadili ste sa dvosmislenim izjavama.
OLUJA 95,❤️❤️❤️KOSOVO REPUBLIKA ❤️❤️❤️ BOSNA I HERCEGOVINA ❤️❤️❤️❤️
Ovaj prosrpski fakin odavno se nije oglašavao
Gdje ovaj Lajcak prste umijesa, tu trava vise ne raste.