Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je Kurti. I u bosni je pocelo sa blokiranjem cesta od 'carapasa'. Malo nakon toga bombanje Sarajeva sa distance, pa do genocida u Srebrenici. Covjek zna da je Srbija mnogoljudnija i ja vjerujem da veca prisutnost nato ili puno veca prisutnost un-trupa moze dosta uciniti u sprjecavanju rata. Najvaznije je rat sprijeciti. I srbi i albanci trebaju naci nacin da gledaju jedni na druge iz perspektive koja ce rijesit problem.
Ovo je jedini oružani sukob za koji se zna kad će početi -1 septembar.
Kurti bi se qurchio sa tudjim qurcem ......
Vidio ponasanje Vucka u Briselu..uzo Vucko fursat .samo ce ga ovaj putb NATO poravnati..
ne dozvoli sebi nikakve entitete ni republike niti greske kao mi
On radi ono sto US administracija kaze. To je jasno.
@Grandpa I šta je tu čudno.Da im nije Amerike pojeli bi ih vukovi do sada.
100% jarane. Slobo im posalje drotove dole kosti im polome za republjik. Islo.odavde drotova kolko hos dole otimali se. Dobre dnevnice i bonusi bili za miliciju tad
Nađite nekog poput Alije da potpiše nekakav dejton sporazum u kojem stoji da se dio Kosova zove srbska republika koja će vas blokirati i vući nazad narednih 100 godina dok se svi zajedno ne iselite u namjeri da se odcjepi i pripoji srbiji.
hahahhahahahhahaha Nece dobiti ni udruzenje gradjana na Kosovu... svi su vidjeli sta RS radi u BiH... nista im nece dati osim novih tablica za sad...
Kurti pazi se ti od ove dvojice, Escobara i Lajčaka, oni ti zakuhavaju i lože Beograd, lafo vam pomažu a uvaljuju vas u belaj. Amerika igra neku duplu igru i želi da dođe do nekakvih sukoba da napakosti Evropi na njenim južnim granicama...Rusija je ionako zlo.