Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ostro sa Rusofilima , trebamo i mi ovako nama 25 godina ovo rade . Sada treba iskoristiti momenat i vratiti RBiH od ovih karpatskih vnago dok he citav svijet protiv njih ...
Srbi su se solanjali na radikalnu politiku od svoje nezavisnosti a crkva im je glavni promotor nacionalizma i laži utjelovljene kroz kosovski mit. Te laži, skupa sa podređivanjem Rusima doveli su ih do toga da su danas posvađani sa svakim narodom koji ih okružuje i nastavljaju se svađati. Jedino su za Obrenovića i Maršala Tita ličili na Europsku državu a sve ostalo teška selendra i nacio-papanluk.
Nismo sa Mađarima sa Rumunima sa Bugarima sa Grcima sa Makedoncima...
Ovaj frajer hladan ko spricer a srbi se pojedose.
Znači Baki i Kurti pilaju isto , ne hebu strance.Vatra tinja .
Ovo je sve i dogovoru , Vučić će ovim potezom Kurtija spasiti sebe historijskog poraza , neće biti indirektni krivac za priznanje Kosova.
Prezimenom ih kurti.
Protjerati bagru, dokle ce vise raditi protiv drzave Kosovo. Tako treba
kao i svaki put pred izbore, albanci kao nesto brane pa pouste a vucic pobednik ne nije dogovor...prosle izbore slali specijalce na sever kosova, pa vucic ostro reagovo oni povukli i vucic pobedio pred izbore
ONAJ BAKIR DA STA VRIJEDI, GUZIO BI NESTO SA STRANE, KAO I OTAC MU STO JE GUZIO SA STRANE!
BAKIRA HRVATI DRZE ZA MUDA ZBOG DIPLOME OD SEBIJE, A ONDA ON POVEDE PUDLICE KONAKOVICA I RADONCICA! U BITI TAJ KVISLING TRIO SE TAKMICI KO CE VISE I BRZE IZDATI BOSNJANE!
DRUGIM RIJECIMA, BECIROVIC UZIMA IZBORE ZA CLANA PREDSJEDNIDTVA BIH!
TAKO SE TO RADI BAKIRE, DINO I FAHRUDINE!
Kurti molim te da se kandiduješ na našim izborima,glasačemo za te i rukama i nogama.Pokazo si da znaš znanje a nama takav čovjek treba.
Mozel iko zamisliti Bakira da ovako nesto napravi u zivotu? Ah da, ne moze, jer mu testise supruga nosi u Gucci torbici.
Može li ovaj i kod nas biti predsjednik?
Kurti bas to sto stranci misle , on radi . Kome je rusija i srbija dobrobit donijela. Cak i svoj narod ugnjetavaju da bi politika lazi prosperirala. Kurti samo naprijed , poslovica kaze bolje jedanputa umrijeti , nego mretei svaki dan.
Nakon onog sastanka u Beogradu ovo sad smrdi na dogovor Vucica i Kurtija
Dok droga ide leđa su mu zaštićena al ničija ne sija do zore neće vala ni njegova.Pogan šiptarska.
Rankovic je prica se, znao narediti da tenkovi JNA u cik zore samo sravne Kosovsko selo gdje nije bilo srpskog zivlja. I to se nije jednom radilo..ali eto..sve bezuspjesno.