Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan covjek, on se naucio na nasim greskama.
Bošnjaci moraju shvatiti da su izgubili kompas, bošnjak mora shvatiti da treba ustati i kičmu pokazati. Turskoj ni dan danas ne mogu ništa, iako je već 70 godina sputavaju, a pogotovo sporazumom koji je istekao ili ističe ove godine, nakon čega će Turska ekonomski početi cvjetati, jer nije mogla uzimati pare od korištenja njihovih kanala, poslije isteka ugovora, mogu. Digni se bošnjače i pokaži kičmu ili lezi da ti ga dobro zabiju do grla.
Treba ga pozvati u zvanicnu posjetu
Federacija može, Bosna ne može, ne daju Srbi! Ako imaš nešto protiv žali se Ustavnom sudu BIH 😁
Hvala vam za solidarnost 🇽🇰
Šemso naš ima više damu od Baketa. Sta radis kad te svi tandare i vežu ti ruke? Ides trazis saveznike. Ovaj Kurti je zayeban škip. 🇦🇱🇧🇦
Kurti je idol Bošnjaka jer radi na Kosovu ono što bi oni hteli u Bosni. Ali razlika je nepremostiva: NATO ima drugačije planove za Kosovo od BIH. Dovedite Kurtija u BIH da palamudi po Federaciji kao ovi vaši šmokljani.
Kurto pravi poliglota... Danas bosanski, neki dan srpski 🤣
Rodjen 1975. u Srbiji, govori bosanski jezik, genijalno. Kriza indetiteta na kvadrat.
Nema šale sa albancom nisu oni mutavi kao mi
Jest on upravu! Ali im ja jos uvjek prigovaram, sto nisu i oni 92 proglasili nezavisnost! Bilo bi nam tadaa i u Bosni lakse a bogami injima! Ne bi svecetnici mogli na tri fronta istovremeno (Hrvatska, Bosna, Kosovo).
E u tome i jeste sva caka, što su oni sve radili kako su im zapadni sponzori dirigovali. Čekalo se da se Srbija i Srbi maksimalno ocrne u ratu kako bi bilo izvodljivo nakon toga priznati nezavisnost Kosova kao nešto sasvim normalno. Sve su to političke igre zapada.
Bravo tako dajte na malo Kurtija a ne onog Medvjeda potpisao i sakrijo se ceka hoceli ga iko dozivljavati, sad nece ni Marke vise dobbiti pa ce letati po Sarajevu da mu se da nesto. Mozda mu Vucic posalje Plazma Keksa da imate sta jesti!
Nas Prijateljski Narod Medzunarodno Priznate Drzave Kosovo!
A nama Dodik određuje sa kim ćemo se bratiti i sarađivati a s'kim ne . Osjećam se poniženo . Hvala g. Kurti , 👍
Uvijek ste dobro došli Albanci iz Albanije Makedonije i Kosova ,uvijek u Bosnu ,to se odnosi na Bošnjake iz Sandzak Bosne takodje kojima Bosna i Hercegovina jeste duhovni centar.
Na nas uvijek možete računati, jer nažalost imamo komšije koji su sve samo ne dobre komšije, naravno čast pojedincima. 🇧🇦🤝🇽🇰
❤️🇧🇦🇽🇰🇦🇱❤️
Brat naš volimo vas ,Kosovo Sandzak i Bosna jedna je raja to u nama grije majko srce Bošnjačko