Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo ono što sam pisao Albanci će vrati milo za drago kad tad tamam za 100 godina ali će vratiti. Nisu to Bošnjaci kad prenoći oni zaborave šta su im uradili. Besa je kod Albanaca a kod Bošnjaka merhamet.
Moji Bošnjaci učite od kosovara!samo ovakvim pristupom sa njima se može izači na kraj!!!
Istina.
Bravo Albanci, nisu oni mi da ašikuju sa onima koji su im zločine radili
Cuj ovdje hrabri prljavi Srbenda i njihovi komentara. Nije vise niti 92ga niti 99ta. Probajte, mamu jebali svoju usranu!!!!!
Ijaaaaaooooo Kurti, šiptarčino, kad se Srpska vojska na Kosovo i Metohiju vrate…ijaaaaoooo Otiće Ameri kao što su otišli iz Vijetnama, Iraka, Afganistana…a onda Kurtiću moj ni atomska bomba vam neće pomoći a kamoli besa i džavelini. Ijaaaaoooo kad se porokoma, šiptarčino moja, junače moj. Ma živimo za to!
Samo da znas da se spremamo za taj dan i nismo mi Albanci kao avganci da ne branimo nasu derzavu od pravoslvni talebanaca ...
hahaha hajdi vlašče radi zadaću, sutra škola 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokazali su im zube vise puta.. da nije tako ne bi opstali protiv srbije, ako nista to nam barem moze biti lekcija i uputa kako se trebamo ponasati
Ovako treba sa svrbima
Tako je kurti 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱👍🇧🇦
Kad se vojska na Kosovo vraHAHAHAH 😂
Uzmi ove "naše" nadripatriote pa ih školuj , Bakira prvog , Izmetbegovića !
Konakovic kaze i RS je BiH i treba pomoci Dodiku na sve nacine. A ne kaze smrad da je RS nastao nasilnim putem cineci genocid i klanje bosnjaka.