Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci su mi ovi klixovci,patriote,koji podrzavaju Albance iskljucivo jer mrze Srbe,i nije im tesko cak ni da lazu u njihovo ime,a ne kontaju da su ti Albanci od Turskog vakta(otkad su dosli na Balkan,sta god vi pametnjakovici pricali),ovdje samo dzokeri sila koje prijeko njih ostvaruju svoje uticaje na Balkanu.I nikad nece ama bas nista Bosni i Bosnjacima donijet.Al,tjerajte vi po starom,Bice plusica,a to je najbitnije.
*dobrog donijeti.
Nećete da buete Srbi, hoćete da ste Makedonci. Sve na silu radite, zato će vam se to obiti o glavu. Drago mi je da imate Šiptare na grbači.
@ThisIsSpartaaaaaaa Tu je Kosovo, kao i Metohija.
siptari hoce da proguraju svoj jezik kao zvanicni, rame uz rame sa makedonskim. zaev i gruevski trebaju zaboraviti razmirice formirati veliku koaliciju.
Svugdje isto.....
nema gadnije drzave od ove pederske raspale makedonije jos kad pocnu da pricaju
VMRODPNME na aparatima ;) :) ;)
I u Makedoniji ebe lud zbunjenog vec dugo vremena