Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Ruse ni Amere ne interesuje ni srbin ni hrvat ni musliman...njih interesuje izlaz na Jadransko more...Zato je Hrvatska sve dobila i dobijat ce.
Izvor svih problema na Balkanu od smrti Tita pa do danas je srpski nacionalizam. Likovi se mijenjaju ali on ostaje konstanta. Prave adrese su Srpska pravoslavna crkva i Srpska akademija nauka i umjetnosti te mitovi koje propagiraju kako bi oteli tuđe. Vučić kao i ranije Milošević su samo izvođači.
religijski netolerantni narodi su uzrok problema u zadnjih 30 godina na Balkanu. Inace smo isti kad treba fesstati i ukrasti.
Zarobljena država??? To može napisati samo kompletan id..t.. 2027 je zarobljena država organizator EXPO svetske izložbe.
Hajmo sad svi krivoslavci u glas: "Kad sam bio mali znao sam svoj pravac ...." 🤪😂😂😂
Za narode širom regije je potpuno nebitno koja budaletina vlada. Niko normalan više ne želi da vodi brigu o neodgovornoj rulji. Da, narodi su nezrele podaničke rulje koje neodgovorno srljaju u svoju propast. Zbog toga će i u budućnosti najodgovornije pozicije biti isključivo rezervisane za razne budaletine.
Nagradno pitanje: U kojoj državi je predsjednik i glavni šef mafije ista ličnost?
Zapad cijelo vrijeme podržava veliku Srbiju, to je njihov projekat, a Vučić i Dodik ljubimci.
Gardijan je subjektivan, eno Priština sinoć ugošćava Kamerona, Britanci se standardno navrzli na Srbiju, ništa novo od njih. Ko je imalo pametan, zna da Britanci Balkan drže stalno pod tenzijom, samo treba biti glup i nasesti na njihove priče, poput ove iz Gardijana.
Sta god mi pricali i mislili, ta Srbija se razvija sa njim najvise u zadnjih 30+ godina. Bio poslovno tamo prije par mjeseci i prije 15 godina. Razlika je ocigledna. Jacaju u svim poljima a mi stojimo i gledamo. Nije dobro, nikako. Ne treba mi Englez iz Londona da mi to zbori.
Realno, Zapad je nenaklonjen Srbiji, jer mu ne odgovara nezavisnost i stabilnost Srbije, kakva jevpostala od kad je Vučić vodi.
Britancima je bolje da gledahu u svoje dvoriste umesto sto se bave Srbijom
Kakve Britanci imaju veze sa EU, i kad je to EU imala mek pristup prema Srbiji?
Koelektivni zapad propada njih čekaju velika iznenađenja a Srbija ide napred svojim putem.
Nadam se da če se Britanij ai EU raspastati što pre, Srbija je neuništiva.
Ajte molim vas, ako se neko zalaže za mir i stabilnost u regionu to je Aleksandar Vučić.
Wow😱Koliko Vas je jutros, da i Vi posteni ljudi zaradite nesto😂😂😂da Vas i takvih nije ovdje, Klix nebi k**cu vrijedio🌘🌘🌘🌘
Koji je to bezobrazluk ? Toliko promatrača ,ni jedan prigovor na zapisnik a ovi Britanci sada pametuju .