Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mira nece biti na balkanu dok je god ti separista cetnika na balkanu
Đikani su uvijek bili heroji iz pozadine i kad treba ubijati civile. To su demonstrirali u Srebrenici. Zna dobro Đeneral Sratko Smradić sta se desi u Buzimu kad je naletio na generala Nanica ili Arkan kad je naletio na generala Alagica. Usrali se ko grlice.....
a ko je pretio Dodiku iz Austrije,kako on kaže?
neko ko ima fino ispisan rukopis.
Samo nek se ne puca
crni džordže šta to uradi
Ovo salje neki Bosnjo, kao sto je i sarao po automobilima u Vakufu. U posljednje vrijeme su se malo promjenile okolnosti, pa je zapostavljen i njegov kult vjecite zrtve i bezgresnosti.
Ma štiti to Vučić
Joj da je tako nekim slučajem stiglo nesta na adresu srbije. Vučić bi zakazao sastanak sa svim vodećim političarima i vojnim vrhom. Koje su to kukavice
Bice rata
Meni je stigla koverta, bez metka. Plave boje, ali me je jednako zaprepastila. U zoni 40km/h - vozio 51. Pa gdje ću vozit 50 na putovanju prema Tuzli, pa nisam normalan!
Iz Mešihata IZ su izrazili veliku zabrinutost jer smatraju da je koverta s metkom direktna prijetnja i jasna poruka pripadnicima islama da nisu poželjni u Srbiji. U koverti se nalazio metak umotan u pamučnu tkaninu. Identičan slučaj je zabilježen i dva dana poslije u zgradi Parlamenta BiH. Da li je to i parlamentarcima jasna poruka da nisu pozeljni u BiH?
Bračni parovi se isto znaju dogovoriti da izigraju osiguranje ili nešto slično, pa svašta naprave. Prvo se mora znati ko je poslao metak, možda neka budala iz Srbije, može biti i neki Bošnjak ili Hrvat da zagrije situaciju. Znači taj akt nema nikakavu težinu. Viću težinu ima ovo što je Macron rekao o BiH i Džihadistima povratnicima, vahabijama u BiH. Zapadne tajne službe imaju jasan pregleda u BiH. To treba svako znati.
Nek salju da imamo, 92ge su nam trebali meci, a nismo ih imali bas previse
Da se ovo desilo SPC Vučić bi i Putina molio za zaštitu od Bošnjaka i Albanaca😂🙃😂😁😂😜😜
@lale gator Zna se ko je sampion u kmecanju, tako da ti je bezze komentar
ovo neko dijete .. vidite rukpisa..
Jel se to vec blize izbori?