Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odin, znas sta.....onaj...za par godina ce se Srbija svesti na Bogradski pasaluk.:)
Prvo neka kaže u kojoj rupi su miševi, pa neka se onda javlja.
NOZ ZICA SREBRNICA , ZAR NE VOJO ?
Komunjare iz sa-x su morali prenjeti sta ovaj magarac (obrijani cetnik) ima da kaze? Ni Samoa ostrva ne bi prenjela sta ovo magare ima da kaze, samo sa-x hahahaha
NASER JE HEROJ a zlocinci su SRBIJA i tzv\"RS\"!!! Prica im je nikakva ali tipicna srpska, oni napali NAS, napali SLO, CRO, KOSOVA i mi zlocinci a oni nisu ili u najmanju ruku \"eto svi nek budu podjednako\" e nije tako!!!najveca usluga covjecanstvu bi bila kad bi netko pustio plin na ovu gamad...ma kakav fasizam i nacizam....humanizam je pustiti plin na gamad!!!
amin burgija amin
Da Vog da mu muslimani bili zadnji dah na ovom dunjaluku!Kad crkne nek mu plac nevinih dusa dah zadnji uzmu i posalju ga na vjecni boravak u paklu vatre!
daboga se živ raspad\'o
ma jel matere ti? fuj licemjeru odvratni