Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ovo - "pucali na SRPSKO auto na SRBE".. trebali su dodati "na SRPSKOJ zemlji dok su udisali SRPSKI vazduh svojim SRPSKIM plućima".. Koji narod upm
‘…. pripadnici Rosu pucali na srpski automobil…’… SRPSKI AUTOMOBIL… 😀😀😀😀😀😀😀
Da su se zabili u policiju KS, hitno bi izdato saopštenje: Ne provocirati i izviniti se slučajnim nabijačima.
Niko ne sme da vas bije.
Je li mi se cini ili Srbiju stizu grijesi 90tih ?
Samo im vraćajte istom mjerom što su oni vama radili u 20 tom veku. Oko za oko...
Tako je kosovari samo jako
Cuj ovi nisu bjg dali sa se izivljavaju albanci, a to su uradili tako sto se nisu htjeli zaustaviti hahah.. pravda za nebeski narod, to je narod zrtva od svog nastanka, al docekat ce i oni abd jednom nestanak, pardon pravdu..
Oni bi da biraju tko i gdje će ih kontrolirat i kad nije po željama onda im kriva policija zato što je postupila ispravno i zakonito.... A to što je netko propucan neka ide i žali se onima koji ga nagovoriše da radi budalaštine i da se ne zaustavlja policiji.... Čuj, budaletina još i udario u službeno vozilo ?
cuj pucali na srbski automobil
Cim se pojave palmer,eskobar ili murphy velikosrpski fasisti polude,srećom kosovari nisu bosanci da popuštaju, ali Amerika mora preispitati djelovanje svojih diplomata na balkanu koji vise lice na putinove saradnike
Ne znam kako ide zakon ali nisu pucali niti potezali oružje da bi se uzvratilo pucanjem
Sa Srbima treba samo oštro.
Srpski auto je bila zastava a da sada nesto prave ne znam. Mozda fap ili tako nesto
Samo ostro sa opancarima. Jedino taj jezik razumiju.
4C- само сачма србина спасава
Kakva steta sto ih nisu roknuli