Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski teroristi
Srba na kosovu ima 1% i glme neke ma*gupe haha
DOGOVORENO DIZANJE TENZIJA VUCICA I ALBANACA. POSLIJE CE VUCIC OPET POTPISAT NESTO, CIME CE JOS VISE PREDAT KOSOVO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevjerovatno koliko ima četnika na ovom portalu
Jako jako divlji narod su danasnji srbi inače pretci su Im bili servi/sluge jedno veoma divljo karpatsko (rumunski dio)pleme koje su Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge,konjušare a zatim ih razmnožili jahajući servske snajke preko 650 godina!
Dole nato bombe!
Srbi bi samo ratovali. Ma ako zakuhaju treba ih izbrisati sa lica zemlje. Da narod konacno u miru zivi
Ovo je rat 100% ko ne vidi onda je slijep,vako je pocelo u Vukovaru kad su srbi tenkove dovlacili.
Tenkovi su dovučeni tek nakon napada na kasarne.
E jesu vam srbi utjerali strah u kosti, svaki drugi komentar srbi🤣🤣
Ne, nego su se popeli više na k.r.c. praveći zulum gdje stignu. Ekonomija slaba, dug preko glave pa im treba malo da zveckaju oružjem ne bi li opet krenuli u krvave pohode.
Jeli pocelo...tamo je i prvi put pocelo!!!?????
Hajte više, da se i mi u Bosni kutarišemo genocidne gamadi.
...djik@nski teroristicki napad,nista novo od njih...ovako su 92. zapalili glavn postu u Sarajevi i iako se zna imenom i prezimenom ko je to uradio nikada se nije podigla ni jedna optuznica,a steta nastala tim teroristickim aktom je nekoliko milijardi maraka...evo sada su i na Kosovu poceli,ali rijesit ce ovaj slucaj ROSU,teroristi uskoro u prdekani.
Srpski teroristi
Svrbski tajnoslužbeni teroristi su to bili.
Mislim da se albancima tresu gaće od straha, hahaha. Genocidaši nemaju šanse protiv kosova (Amerike).
Srbi su u Bijeljini a i na drugim mjestima ubijali srbe da bi opravdali ubijanje bosnjackih civila potom,..ovdje isto tako prave neku smicalicu
Eto bas je neki srbin bacio bombu na centar registarskih tablica 🤣 stvarno su sipci priglupi
Sve krece sa BALVANIMA . Sve pa cak i RAT.....Kosovo i ljudi na Kosovu pripremite se koliko god mozhete . Sve je krenulo sa BALVANIMA . A VJEROVATNO SVE CHE I DA SE ZAVRSI SA BALVANIMA...