Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno ovdje npr na zapadu svi Balkanci svih vjera mogu zajedno na bausteli Rade Albanci srbi hrvati i bosanci a dole kuci nikako se Nemogu sta je to ljudi moji??
@Anachronox pa vidis da politicari stalno dizu tenzije.portali to prenose radi klikova.narod nema sta da jede a pusi istu priocu ev vec 30 g
@Anachronox papak naući gdje se postavljaju velika slova.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
koliko god neki mrzili srbiju, Kosovo je protivzakonito dobila samostalnost i to se nije trebalo desiti. USA je tu vidila veliku priliku da ima svoju bazu koja je poprilicno strateška. pokrajine nikad ne bi trebale moci dobiti nezavisnost bez da u cijeloj zemlji vecinski glasa za samostalnosti. da podsjetim juga se sastojala od 6 republika i dvije pokraine, a republoke su imale pravo na samostalno oprrdjelenje
Jednom i sa tobom da se složim...
5 dana poslije, 600% carine na uvoz hrane iz Srbije...swiss lion cokoladica. 5 eura
Baveći se Kosovom srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Bravo 1000x ... da se okrenu sebi I puste Kosovo na miru 100x bi im bolje bilo
Slike graničnih prijelaza između Srbije i Kosova govore sve. Davno je to izgubljeno. I prije 99', natalitetom. Srbi su se prekasno sjetili svojih "svetinja". Albanci su ih tamo prestigli brojem prije 50 do 100 godina.
Takse ostaju. Srbi plaču nema hljeba,nema bre mleka. Dabogda pocrkali!! Šiptari sad ih stisnute hapšenja ovo ono pa vi to znate
@gooUser1556895916 Kako neko mozes da kazes, ko ti ama bas nista nije ucinio, dabogda pocrkali?
Kako mozes reci nekome daboga pocrkali. Dabogda ti i tvoja porodica imali puno srece zdravlja i sve najbolje i da kletva koju saljes drugima ne dodje tvojim pokoljenima.
Zbog toga će ubrzo 2-3 000 serva biti izbačeno sa posla iz Trepče.
To Aco cmarko njihov
Nista ne mijenja cinjenicu da je Kosovo medjunarodno priznata i suverena DRZAVA..
Toliko suverena da kmece sto Srbija ne zeli da ih prizna pa jos namecu 100% takse zbog svoje nemoci
Djabe plusici plusadjije, i sami znate da je 11 zemalja povuklo priznanje za manje od cetiri godine. Pet zemalja EU ih ne priznaje. Bice i sest uskoro sa Madjarskom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)