Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@coco \"nego coco alaha ti jel ti spavas ikada??? \" ne da mi tvoja mama rasirenih nogu da zaspem.
ma decko, hajde oladi...
dobra ti ta sa srbima, yebote ovdje sta god da napises sto mosnjama ne odgovara, odmah si srbin. srbi im se ukazuju. nego coco alaha ti jel ti spavas ikada???
@Federacija jok eto nisu Hrvati vec su to Kninski Srbi u Hrvatskoj preuzeli Terminale od federacije :)))))
@(H)Alo mora da je neka stanga taslacila kantu pa ispla Halo budala. :)))))) Kad bi se SVI pitali a pogotovo kad bi se pitali oni kojim je cak lijeno doci na izborna mjesta ova zemlja bi bila u jos vecoj krizi i imala barem jos jedno 50 stranki koje ne bi imale pojma kud i kako se dogovorit. Eto nek se dogovori Lagumdjija sa Dodikom ako moze. Svaki za sebe kaze da nije nacionalist vec socijalist. i da predstavljaju sve socijaliste u regionu :))))))) Ipak davno su propale sanse za napretkom, bas davno i to kad su prvi put dozvoljene stranke sa etno-vjerskim identitetima. Danas zapad protezira srpsko hrvatsku varijantu a to znaci slabljenje drzave. To je upravo sto se desva.
Shkutorima se opet napelo g0vno u goozici i misle to snaga...
Najvise volim ove srbe koji se predstavljaju kao Hrvati i jos se sami sa sobom dopisuju :D
Stoko nepismena, vi da govorite o narodima. Ko je pitao sve pojedince u \"vasem narodu\" sta ko zeli? Mrs u skolu stoko krezava.
Ova situcija, kao i sve buduce ce se rjesiti na naredni nacin: \'Federacija BiH u problemima Mujezinović: \'Odgađa se aranžman sa MMF-om\' Kriza i financijski kolaps FBiH
nek vas uzmu srbi za svoje cvijece nama ste dok.urcili. odyebite pacovi!
@@coco a izvini kad sam ja i gdje tvrdio da smo prijatelji ? :) pazljivije procitaj.
odakle to da smo mi prijatelji??? pa muslimanska vojska je izvrsila etnicko ciscenje nad hrvatima a sad preglasavaju gdje stignu. odavno mi nismo prijatelji, \"prijatelju\" a ti to dobro znas. samo se pravite ludi.
Eto sad svim onim Bosnjacima koji su uz Hrvatsku. Nije mi drago ali je dobro da se vidi to prijateljstvo na djelu. :) Ja smatram da se sa BH Hrvatima ne moze postici ikakav FER dogovor. Vjerovatno ce (vanjski saveznici hrvata) i (unutarnji izdajnici Bosnjaka) nametnut neko rjesenje koje ce zadovoljiti manjinu Hrvata ali ce to stvoriti jos mrznje koje na ovim prostorima ionako nikad nije oskudjevalo. @bosanac haj to objasni drugim bosancima :) a druga stvar ne kreira se strategija tako da se ad hawk odgovara kad sve bude gotovo. Politika je stvar dugotrajnog planiranja i postavljanje plana na sve moguce varijante koje ti neprijatelji postave na tabli. Pitajte vecinu BH Hrvata jesul prijatelji. Mislim da ce vam reci ovako: ako ne bude po nasem mi smo vam neprijatelji. A ako bude po nasem mi cemo vam opet jednog dana postat neprijatelji kad budemo trazili nove ustupke. To je ta politika koju Bosnjaci ne mogu spoznat po mejtefima vec u druzenju s neprijateljem.
opet muslimani kradu - pa dokle njihovog haraca vise!
Ako je tako, onda mi trebamo preuzeti sve INA pumpe po Bosni posto se one nalaze na nasoj zemlji. Čuj, to je nase javno dobro a nema veze ko ga je napravio i u cijem je stvarnom vlasnistvu. Lopovska posla........