Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIP postaje(ako vec nisu) radikalna stranka koja veze nema sa gradjanskom opcijom. Sta rade SDP i NS u koaliciji sa njima.
Gavrilo ponesi zastavu🌈🌈🌈🌈
kad sam vidio da je gavrilo prije koji dan udario lajk na objavu one turske cosa nostre koja napisa Sarajevo, Bosna, Osmansko Carstvo... reko sad će reakcija "antifašista" ovi šute ko zaliveni hahaaaa, ko što su se ušutili za ulice tipa rahmetli Mustafe Busuladžića a vlast su i u opštini i u Kantonu... to gavrilo crvenih više u Sarajevu ni na mapi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Misluo sam da nema niko gori za Bosnjake od Bakira, ali ima ovaj Konaković koji je veći nscionalista i fa si sta od Čengića. Je.o te Zukorlić u ta lopinaška usta
Gavrilo ponesi zastavu🌈🌈🌈🌈
nevrjeđaj hadžiju nego glasaj za njega 2022. sve nešto modam da je ovo maslo Bega našeg,pa crvenih više u Sarajevu nema ni 10% ono 90% su dvije nijanse zelene
Naše Dike.Sarajevo Gorazde Pljevlja sjenica Novi Pazar Peć Skoplje Makednoija sve Do Insanbula
Bravo
Marioneta neukih i zatucanih??
Nije Sandzak kriminalna vuciceva marioneta muamer!
Mnogo konkretnih poteza i inicijativa od NiP i NS otkako su dobili priliku 👏
Sa saradnje u 3PM,i to sa Sandžakom,ha,ha,ha.Bolje da si u Jelah otisao,pa da vidis ko ti puni budžet,da možeš laprdat,ko i Bakir..
Koliko si sad nasih para Dino Konakovicu prebacio Zukorlicu
dino..pod hitno sredi načelnika općine novo sarajevo i viječnike, inače na izborima ste propali..
Vehabije fuj
Kakve Vehabije ponosni ljudi.
NiP je najgori.
Još vam je samo Kelimendi trebao na tom tzv.biznis forumu.Sve ste kriminalne oblasti pokrili ali glavno bijelo ste preskocili.
Svaki normalni gradjanin koji je dao glas ovom radikalnom fanatiku je za nadat se uocio svoju gresku.Pa ova politika nas vraca unatrag vise nego prethodna.
Jao SDA botova, nisu svjesni da samo jačaju NiP ovim lajanjem
Konjakovic je velika prevara od politicara
Predizborna pocela...