Uoči izbora u Hrvatskoj
0
Ko će osvojiti naklonost Hrvata iz BiH?
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciro ce za Tuđmana
sto boga ti hebrang? objasni
Jesu, ali im nije svejedno. Mislim da će Bandić pobijediti i tamo i vamo. Rodom iz Hercegovine, uživa veliku popularnost u Hrvatskoj, prvenstveno u Zagrebu gdje je bio gradonačelnik. Ja bih radije Hebranga ali teško... On će sigurno dobiti Dalmaciju ali to je nedovoljno. Za BiH bi Hebrang bio najbolji.
najbolje bi bilo da uopste ne mogu glasati. .preglupo je sto se to glasanje za predsjednickog kandidata druge drzave jos odrzava u zivotu. jadni oni, sjete ih se kad treba prosipati obecanja. .a SDP bi se trebao kloniti svake kampanje pa i informisanja, zar nisu protiv tog glasanja ;->