Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko onome kome Englezi probleme rijesavaju!
@uyghurs123 U hendek povijesne historije?!
Napravićete nam rat i riješićete problem i sa Kosovom i sa BiH! Eto šta ćete vi uradit kao što ste i 1991.uradili! I kad ste to uradili, što ga niste zaustavili, već ste 3 i po god.gledali kako nas ubijaju i protjeruju i još nam nametnuli embargo na uvoz oružija da se ne možemo braniti (da bi nas istrijebili)! Pa kad smo mi ojačali i oslobađali BiH - brzo ste rat zaustavili! Zatim ste nam napravili haos u državi da bi nas iselili! I eto projekat vam uspijeva! Stidite se!
fino bratski podijeliti pola pola i eto
Linsday - nebrini se ti ništ za BiH. opstaće, pa taman i da Endlezi neće!
Klitoris i tanjug 😆😆😆
Koliko glup moras biti, da skontas da ako jedna Jugoslavija mocna drzava nije mogla opstati zajedno u jednom komadu, i rat 3 naroda ih je udaljio jedne od drugih za naredni 100 godina, i ti opet stvoris malu Jugoslaviju koju nazoves BIH i gurnes opet ta 3 ista naroda koja se ne podnose da zive zajedno..pa to je van svake pameti..jos poslije rata krvavog..
Bosnom su privremeno vladalale carstva, imperije, drzave, kraljevine . . ali Bosna je opstala. Opstat ce i dalje i sve drugo ce propasti kao sto je propalo sve ono što je Bosnu sputavalo. Bosna nije stvorena kako ti kazes, nego je stvorena RS koja ce nestati kao sto su nestajale carstva, drzave, kraljevine . . . Ne brinem se ja za Bosnom, nego se ti brini za tvojom srpskom (dok postoji)
i uzivaj dok postoji, a onda ces imati jedno mahanje kao sto su imali i ovi koji su je privremeno okupirali
i baš je rekao da ne bio stOjao? Hahaha.
BulevarRaznihGluposti@ Nećes nikad to doživit a živit ćeš u BiH sa 2 entiteta i 3 konstitutivna naroda te ostali, kao i Brčko distrikt! Pravi si taliban nepismeni sirotinjskog razmišljanja!
to je pandorina kutija !
haha više liči na skladište pandorinih kutija 🤣
@bavarskidekolte pandorina kutija kme kme paaaandoraaaaaa kme kme
Prvo treba da prestane biti protektorat.... Moždanog da se nešto i promijeni
Problem Bosne je što sve tri grupe glasaju anti-bosansku opciju. SDA nije bosanska opcija. Kako onda očekujete da država opstane?
Нама треба миран разлаз, а не странци и њихов рјешења. Свако на своју страну и миран регион.
Mi nemamo problema i nismo problem.Drugi nam prave problem.
šta radi cigo u sobi 4x4? pa smrdi sve u šesnaest
Cim ga vucic primi i dodi ce onda gace same spast ha ja
Mrtav Smrdin, najbolji Smrdin Smrdi su izvor problema na Balkanu