Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnje, Srbi i Albanci se opet neće dizati na crnogorsku himnu a vi pišite kazne Njegošu!
ovakav zkon postoji jos samo u Sj. Koreji
Izbacite stihove koje je pisao upravnik ustaškog logora Sekula Drljević, pa ću ustajati na himnu.
Ovo je jedan od nacina gradjenja i budjenja svijesti o vaznosti postivanja drzave i jacanja nacionalne pripadnosti. Komsije kapa do poda.
A jado đe si viđa da ja ustajem jadan ne bio
Ma yebeš to kad je na silu ako ro nema u srcu
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = = > www.Hotmiss.top
Kazna od 300 do 2000 eura ??? Ili si ustao ili nisi, nema trece. Kada ces dobiti kaznu od 300, a kada od 2000 eura ? Ma pisac zakona se dobro zaHebaje ili mu je diploma iz Travnika :)
Krsenje slobode izrazavanja. Ovim drzava kaznjava izrazavanje nezadovoljstva radom drzave. Dakle, cisto politicki zakon za napad na politicke protivnike.
Crnogorci preziru Smrde u njihovoj državi. Koliko Dodikovci štete Bosni, toliko Smrdine dole po CG.
Pa nisu se oni dzaba odvojili od Republike Smrdije ne mogu sami sa sobom a kamoli sa nama ..
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Postavite direktno pitanje Mirsadu Hadzikadicu na FB stranici - https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC #pravipredsjednik
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 FTV sinoc nisu se minimum udostojili postavit na fb da ima suceljenje a kamo li poslije da objave sta je bilo.. Vijest o Erdoganu da je sletio u Berlin, vaznija nego buducnost DOMOVINE #MH2018
Mafijas hoce da puni budzet
Glupa glavo , on hoće i ko nije za crnogorsku himnu da ga digne sa stolice.Ima da se poštuje drzava i njeni zakoni.Kome ne odgovara neka kopa kanal.
@Srebrenick Himna nije zakon glupane. A pravo na izrazavanje je bitnije i jace od svake himne i zastave na svijetu. Bez njega su to samo pjesmice i krpe na stapu.
USTAJ SOKOLE SIVI