Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA ZNAM GDJE JE RADOVAN KARADŽIĆ
JEBE MI SE I ZA KARADZICA,MLADICA,IZETBEGOVICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DABOGDA DOBILI STA ZASLUZUJU SVI DO JEDNOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAROD GLADOVAO A ONI IMALI SVE!!!!!!!!!!!!! POSEREM VAM SE SVIMA NA PONOS - JEL JASNO???? NA STA MI IMAMO BITI PONOSNIIIII MAJKE VAM? MI SMO NAJGORI NAROD SVIJETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUPAJTE SE IZ TIH PROSTORA NE UCITE SVOJU DJECU ONOME STO SMO MI MORALI PREZIVLJAVATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEKA VAS BOG SVE CUVA BEZ OBZIRA KOJE RELIGIJE I NACIJE STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEBEMO VAM TATU doika TATU dodika TATU dodika JEBEMO VAM DZEDA rasana DZEDA rasana DZEDA rasana
Ovdje u ovim komentarima se moze prepoznati dosta pacijenata Dr dabica iako kao Genocidasi nisu svijesni sebe i gdje vode sebe i svoj narod pa kako stvari idu nece se okaniti dok ne zavre pod jednom sljivom koliko ce ih ostati kako su im TARABICI prorekli ali sto ces kolektivno sludjivanje tog naroda od svojih vodja je cinjenica koja im se ponavlja i uvijek tom istom vodji dodju glave isti oni to samo govori o mentalnom sklopu naroda kojeg sludjeni predsavlja mitovi i mitologijje lazi se ponavljaju do iznemoglosti ali nece da vide kod ociju a ko da ih nemaju a o mozgu koji je zakrzljo bez duse i logike . Ali imat ce se kad trijeznit ponrkad je to bolno uz urlanje Smrdije Kosovo je Smrdija i jos Srce i dusa bez koje ostase a ja bi im porucio cuvaj te Vojvodinu a i Sandzak ce jednog dana zajedno sa jugom Smrdije to jest Presevskom dolinom.
najvise volim kad se SB predstavi i kao viva rs pa sam sebe hvali. to je bolesno. ali da je SB bolestan znamo odranije, od njegovog prvog otvorenog pisma. :))))))))))))))) ne mogu biti da se ne smijem kad pisem \"otvoreno pismo\" :))))))))) vidim ja da ti SB odnosno viva rs vise ne znas ni koje si nacionalnosti a kamoli koga si branio ni sta si stvarao. cini mi se da si ti na svetoj srpskoj krvi profitirao pa kupio racunar u intereksu.
Za SB.. Svaka cast na pismu.. Prosledicu ga svim svojim prijateljima... CISTA ISTINA Za ajoj Mora da ti je tajo zajedno sa Crnim Jadovanom pljakao u ratu, a i \"POTLJE\"e rata, pa ti \"KUPIJO KOMPJOTER\" da mozes da branis ono sto je tajo na krvi naroda stekao, pa zato ismijavas pismo Jadovanu Karadzicu koje je napisao SB...
hahahahahahaha doveli cetnike, osisali na celavo, izgladnili, isprebijali i onda slikali kao zarobljenike muslimanske. hahahahahahahah volim sto nam je genetski kod poremecen samo da ne licimo na vas. najgadniji, najljeni, najglupli i najneobrazovaniji narod na planeti. drzte se vi svoje mahale i primirite se da opet ne bi bilo po usima. cija je bosna? \"BOSNA JE SRPSKA KAO STO JE MOSKVA RUSKA\"
Da, da! Uzvikivao je Arkan-krkan JAO, JAO, kad su mu mozak (ono malo mozga) prosuli hrabri momci BG asfalta, a KURVU Cecu mu i dan danas jebu i razguzivaju :) Čim su se sve služili arkanovi krkani u propagandi, dovodili ČETNIKE, kao, fora oni ih zarobili?! Joooj, MAJKU VAM JEBEM ČETNIČKU, da mi je samo znat kako možete tako LAGAT, a da ne trepnete! Mah, znadem ja. Majke su vam SERIJSKE KURVETINE, pa vam je i genetski kod poremećen, tako da sem LAGANJA za drugo i ne znate. Jedina istina o četnicima je to da su: KUKAVICE, FAŠISTI, HITLEROVCI i da idu u rat SAMO ako protivnik nema ni PRAĆKU ;) To je najbolje dokazala OLUJA, fantastična akcija vojnih snaga REPUBLIKE HRVATSKE, te TRAKTORIJADA 1995 Knin-Beograd. HA HA HA HA HA HA AHA AHA ...HA!!!!!!! :)
ja kako volim kad neko citira amerikance kako su izjavili da je neko fasista, terorista, ili osovina sila zla. oni su bas mjerodavni pogotovo Peter Galbraith, on je zesca civija. mozes misliti covijek zaustavio rat u BiH, da ne bi njega ne bi bilo ni srba. treba ga za svetca. vecu glupost nisam cuo, u to mogu povjerovati samo nepismeni prljavi bosanski muslimani. sjecate li se sta su uzvikivali zarobljeni muslimani kod arkana, na njegovo pitanje cija je bosna \"BOSNA JE SRPSKA KAO STO JE MOSKVA RUSKA\" hehehehehehhehehehehhe
\"...Amfilohije je još rekao da je “Kosovo crnogorsko i da će uvek biti”...\"(kraj citata). Ovo je veoma zanimljiva izjava. Naime, u Srbiji se već duže vreme tvrdi da \"Kosovo je Srbija, i uvek će biti\". To piše čak i u srpskom Ustavu! Albanci sa Kosova tvrde da je ono njihovo, i u takvom uverenju su proglasili svoju državu (koja je priznata od 1/4 sveta). Pošto sada već tri subjekta tvrde da im pripada Kosovo, biće zanimljivo saznati kako će se rešiti ovo pitanje. Albanija i Makedonija se još nisu izjasnile po ovom pitanju, kao ni potencijalni drugi zainteresovani... Na Balkanu još dugo neće biti dosadno!
- Bivši američki ambasador u Hrvatskoj Peter Galbraith izjavio je da su bosanski Srbi \"genocidni fašisti\", prenosi agencija \"Srna\". Galbraith je rekao da se 1995. godine \"založio za zaustavljanje hrvatsko-muslimanske ofanzive na Republiku Srpsku, prije nego što su Srbi potpuno poraženi, ali da je pogriješio\", prenosi internet magazin \"Bosnjaci.net\". \"Bosanskim snagama trebalo je dozvoliti da do kraja završe posao. Jer bosanski Srbi su fašisti, genocidni fašisti. Možda bi bilo bolje da smo tada dozvolili da oni budu u potpunosti pokoreni, da bi se njihov nacionalizam zaustavio\", naveo je Galbraith u emisiji \"Kako se ratovi završavaju\", emitovanoj 10. oktobra na \"National Public Radio\". Autor Dejtonskog sporazuma Richard Holbrooke govorio je u toj emisiji o pregovorima u Dejtonu i zaustavljanju rata i objasnio kako je BiH morala de fakto da bude podijeljena na dva dijela, odnosno entiteta. Visoki predstavnik za BiH Miroslav Lajčak rekao je da entiteti odmažu napretku u BiH, ali da je taj način sklopa bio neophodan da se uticaj jedne grupe ne može koristiti protiv drugih etničkih grupa.
@HArambasa (visestruka licnost) Hahahahah... Pa covjece sam sa sobom se sit naprica, upadas sam sebi u rijeci , pa se predstavljas sa 100 imena pa gdje treba Srba, gdje treba Hrvata, na krjau ces da bude s i KInez ako treba :) OD ovih 30 ili koliko vec komentara 25 je tvojih :) Sarajevo-x.com je zakon odlicna galerija svakakvih likova... Ima sizofrenika, ludaka, psihopata, manijaka, \"ratnika\", ovih s kompleksom sto nisu Srbi ili Hrvati pa se onda s takvim nickom predstavljaju! S tim sto bi harambasa ne samo da bude Srbin vec i zena-milica i to iz Smedereva :) Bolje da si izabrao npr Novi Sad ili Beograd, u Smederevu je zeljezara nije zdrava klima, jedino ako si mozda iz Zenice pa ti odgovara jednako cist vazduh?! U svakom slucaju, fakat si faca nevidjena, ovog ludila kao na sa-x.com jos nigdje nisma vidio! Zivjeli vi meni takvi ludi kakvi ste!
NAVEST CU 2 PRIMJERA IZ ZIVOTA, TJ. IZ RATA (AGRESIJE NA BIH) PRIMJER PRVI: PREDO (PRDO) KUJUNDZIC. OKORJELI I DOKAZANI RATNI ZLOCINAC, KOJEM SE MOMENTALNO SUDI, I KOJI MI JE PRIJETIO PISTOLJEM U RATU. PRIMJER DRUGI: IGOR MAGAZINOVIC. OTAC MU JE BIO VOJNO LICE, PA JE ON (TADA 15-OGODISNJAK) MENE ODBRANIO SLUZBENIM \"JNA\" PISTOLJEM SVOG OCA. PRDO KUJUNDZIJA (TURSKO PREZIME, JER SU MU TURCI JEBALI MAJKU KURVU, A NJOJ SE SVIDJELO), JE TOGA DANA, KAO I MNOGO PUTA DO TADA KRENUO DA \"ODBRANI SRPSKI NAROD\" I TO TAKO ŠTO JE PO GRADU DOBOJU ZALAZIO PO STANOVIMA NESRBA (ALI I SRBA KOJI NISU BILI MOMENTALNO DOMA) I PLJACKAO SVE \"OD PARA DO RAKIJE\", KAKO JE TO SAM PRDO KUJUNDJIJA VOLIO KAZAT. TAKO JE PUT \"HRABROG\" PRDONJU KUJUNDJICA NAVEO I NA NASU ZGRADU, BAS U TRENU KAD SAM SE SA JOS NEKOM DJECOM IGRAO ISPRED ZGRADE. \"STA VI RADITE OVDJE, PIZDA VAM MATERINA??\", POVIKA \"HRAAABRIII\" KUJUNDJIJA PRDO. \"-NISTA, CIKO...\", PROMUCASMO NAS NEKOLIKO. \"A STA MISLITE DA JA UBIJEM NA PRIMJEEER... OVOG MALOG?!\", ... I \"HRABRI\" PRDO IZVUCE PISTOLJ \"SCHORPION\" TE GA UPERI U MOJU GLAVU. NISAM STIGO KAZATI NISTA, KAD JE MALI IGOR MAGAZA (SADA ZIVI U LUXEMBURGU) IZVUKAO OCEV PISTOLJ I TRESUCI SE OD TREME, ALI IPAK ODVAZNO REKAO: \"PUSTI MI PAJDU, PROSUCU TI MOZAK, KURVIN SINE!\". EEEE, TO JE BIO \"TRENUTAK\"!!! TAJAC... NEVJERICA... NEKOLIKO PRDINIH PRDONJA KOJI SU CEKALI U MALOM \"W W\" KOMBIJU, SU SE PROSTO I USRALI I UPISALI OD STRAHA! :-D \"MM...MMMM.... MAAA...L...IIII, MALI, DAJ MI TO!\" NEKAKO PROMUCA PRDO KUJUNDJIJA, SKAMENJEN OD STRAHA I PIZDULUKA. \"ODBIJ, PICKA TI MATERINA, ODBIJ!!!\", POVIKA MALI IGOR REPETIRAJUCI OROZ NA PISTOLJU, OHRABLJEN KUKAVICLUKOM PRDE I NJEGOVIH KUCICA. PRDO KUJUNDJIJA JE CINICNIM OSMJEHOM POKUSAVAO PREKRITI UZASNI STRAH KOJI JE OSJECAO U TOM TRENU, ALI NJEGOVO RUZNO LICE JE BILO NATOPLJENO HLADNIM ZNOJEM, TACNIJE, VODOPADOM ZNOJA, JER JE BIO PRAVA PICKICA, I NARAVNO POVUKAO SE DO KOMBIJA, TE ZAJEDNO SA SVOJIM VUCKAMA ODMAGLIO U NEPOZNATO, NIKAD SE NE VRATIVSI U NASU ZGRADU. U MEDJUVREMENU JE IZ STANA DOJURIO IGOROV OTAC KOJI NAM JE SAVJETOVAO DA IDEMO KUCAMA, A MI SMO GA I POSLUSALI. NARAVOUCENIJE: KO SE \"BORIO\" ZA REPUBLJIK SMRDSKU TAJ JE PICKURINA, KO JE PROTIV, TAJ JE HRABAR!
ovo je samo sprdnja sa narodom ba sjedi pije jede i zeza narod a jos je placan za to
Danas ce u Mrkoj Gori biti Mrkotres zbog odlaska Smrdijanske duse i srca Kosova i cojske izdaje drugog slijepog oka koje je ipak na kraju progledalo i izbjeglo u zadnjem trenutku da ne udari glavom u zid i zavrsi u provalije Septicke Smrdije .Stoga susjedi u okruzenju ocekujte nove potrese u Mrkoj Gori jer jedino tamo nisu Smrdijanci poceli rat a kako stvari stoje da je na pomolu a glavnokomandujuci ustanka svekolikog Smrdskog soja je niko drugi nego onaj strasilo pop Amfibije duh koji hoda a po natredjenju Beogradske svete aveti Pavla glavnog strasila pitera van pitera strasila nevidjenog sa jednom nogom u grobu .Ocekivati je da ce se njegovij braci prikljuciti vojna pomoc u dobrovoljcima iz Genocidnog Centiteta na celu sa vojvodom Kacavendom.Genocidaska skupstina nastavlja zasijedanje i donosi odluku o pisanju u vijetar i Neovisnosti iz vjecne tanice mrske BiH tako da ovi sto cekaju neovisnu Genocidnu smrdsku ce izgleda ostati samo popisani i sludjeni da i dalje bleje na urlikanje i blebetanja Genocidaskih laprdasa na celu sa Miletom urlikasem iz laktasa. Prestava samo sto nije pocela!