Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ga Srbija primila?
Sad cete ga gledati kod Miroljuba Marica na Happy Tv i na Pinku gdje ce ga predstaviti kao mucenika
1991 ga DB Srbije poslala u Knin.Da širi ljubav.Jeb...stanišić,arkan,šešelj,simatović,badža I ostala govna iz 91.
Sramota. Ovakvi trebaju provesti ostatak zivota u zatvoru. Ne kaju se i ne stide. A u Srbiji ce pisat memoare, hvalit se sa zlodjelima i dobit ordenje od vučića.
Garant, poslije dobrog vladana otpušten kao pozitivan.
dobronam dosao kuci heroju srpskog naroda.medju prvim je kapetn dragan otisao u RSK i obucavao vojnike RSK od kojih je jedan broj kasnije presao u frenkijeve crvene beretke.sudjenje je celo bilo farsa.da su imali nesto,optuzio bi ga hag.ovako mu je hrv montirala sudjenje i osudila na ne tako veliku kaznu jer covek nije nikakav zlocinac nego srpski rodoljub
@gooUser1585323867 Samo stid srbomitomana spašava. Samo stid.
@gooUser1585323867 Postoje ljudi koje je in osobno mučio i koji su propli torture logora pod njegovim vodstvom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@Grobari1213Partizan konju ja sam vani 25 godina a gdje si ti 100ko
Kako li se postaje trener golfa???
@Bosancheros Obuchesh trenerku.
trebalo mu je napravit ceku nakon sto izadje pa mu kosti isprebijat!
Dragan ce da prenese Coronu Vucicu i Seselju starim ahbabima.
Kakva budaletina, glupan, fanatik treba biti, pa da iz Australije, iz ugodnog i lijepog zivota dodjes u ratnu zonu da bi sluzio i pomagao Milosevicu, Seselju, Cosicu itd... u ubijanju drugacijih, protjerivanju, pravljenju velike srbije? Fuj, kakva konjina!
Srbija bi trebala tuziti Hrvatsku sto istresaju smece na srpsku teritoriju. Stvarno nije u redu, sve sto ne valja Hrvati bacaju u Srbiju.
Sad možeš u zadrugu tamo "vazit“ onim debilima.
Ušo ko izvjesni kapetan Dragan izišo ko Dragana rascvjetanog šupka 😂
Jos jedan srpski "heroj" koji je k'o jado sutnut nogom u dupe ( u Lepoglavi mu povecan fi na izduvu ) al' bas k'o zadnji jado. Kako mogu sebi to dozvoliti? Kakva je to pamet ( ako uopste ima )? Zbog svojih "casnih" ratnih poduhvata ( agresija ) se kriju k'o zadnje jade. Ovaj satro trener golfa, Karadzic k'o nekakav travar itd. Heroj do heroja hahahahahaha
Sad lagano sve pocasti za heroja. Ne treba mu samo dati medijskog prostora. Neka uziva u srbiji. I onako oni nisu nikad krivi. Branio se covjek u Glini.
Vratio se u rodnu grudu gdje ce ga slaviti i gdje ce zivjeti od tv intervjua. Malo ga mozda korona zasjeni ovih dana ali eto dok ceka nek' priprema govore.