Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina tuzna realnost je,da su se \"kola slomila na Bosni\". Jos uvek se pitam ka Jugosloven u dusi, zasto se BiH poturila hrvatskim i kosovskim interesima. To je samo destrukcija. Svako iole pametan je mogao videti da je politika Alije bila \"grlom u jagode\". Siptari su dobili,Hrvati takodje a Bosanci najvise izgubili. Nema leba od poturanja za drugog.
radujete se tudjoj nesreci ....a na vidite da ce te ostati na 24% BiH
A šta ćemo sa Sandžakom,...Isto je legalno da se vrati u maticu,...Jeste pravo na strani Srbije i odgovaralo bi BiH da Sud pravde povoljno riješi po Srbiju, međutim, zlo koje je činjeno Albancima tokom posljednjih stotinjak godina na Kosovu je toliko, da pomoći nema,...Kosova ostaje republika 4ever.
REPUBLIKA KOSOVO JE DRŽAVA, I PO MEĐUNARODNOM PRAVU ČLANSTVO U UJEDINJENIM NACIJAMA NIJE USLOV POSTOJANJA NEKE DRŽAVE. PRIMJER ŠVICARSKE (ČLANICA UN-A TEK OD 2002. GODINE, A I PRIJE TOGA JE BILA DRŽAVA). POZDRAVA REPUBLICI VOJVODINI!!!!!
je uradila sto i svaki hirurg radi na tijelu covjeka koje ima karcinom. Iz razloga sto Srbi ne vide da im je taj dio teritorije samo opterecenje u daljem napredovanju i zarad buducnosti i EU-e i srpskog naroda odstranili su taj dio koji je bio i ostao crna rupa Evrope. Kosovo i Metohija nikada nece biti dio Evrope jer to je u stvari i sam cilj postupaka EU-e. S vremenom ce Evropa uspjeti da ubjedi i samu Srbiju da joj je taj dio opterecenje. Ja samo mogu da kazem hvala ti Evropo sto si nas rijesila zla.
A bre sto laju srbi i na bosnjackom portalu!!! Samo lajite, ujedjate se za guz*ce. Kosova republika 4EVER. Nemati vi vise sta traziti od Kosova Republika!!! Av, av... auuuu....
Kazu ako Medjunarodni sud u Hagu presudi da se Kosovo odvojilo legalno.....tad se R SRPSKA prikljucuje Srbiji sasvim legalno
Zove se Kosovo i Metohija posto ta secesionisticka tvorevina \"Kosova\" nije priznata od strane UN-a.
Ne zove se Kosovo i Metohija (Metohija=Imanje oko samostana), nego Republika KosovA! Hebo zemlju kojoj je Zapad Bosna!
A Vuuuče, nešto si zaboravio a to je prvo napraviti granične prelaze prema Kosovu kao prema Bugarskoj pa ONDA razmišljati o EU!!! Jel tako? Jest, e onda dobro. ... :)