Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puskin: Slucaj Natase Kandic je najveci neuspjeh njenih roditelja i veliki neuspjeh srpskog naroda, skolskog sistema i drustva u cjelini.
Tribunal je predstava za mase radi politickih interesa...Kandic se toliko trudi da skine masovnu odgovornost sa Srpskog imena ali to slijepci ne vide.Iako se presude ne donesu to nece znaciti da sve ovo nece ostati zapisano kao istoriska mrlja nad Srpskim narodom kao sto pojedinci misle...donosenje presuda odgovornima za sr*** na Balkanu koji su to sve lijepo unovcili od visih sila ,je jedini nacin da se ta mrlja zlocina spere sa imena ,OPET PONAVLJAM Srpskog naroda koji nisu odgovorni ni za sta.
https://www.youtube.com/watch?v=UCtsWLgOzIo
Ojooooj Kandicka... Pa mogli su oni njega da osude.Ali to bi bila politicka presuda.PREMA TOME https://www.youtube.com/watch?v=10YEMkVXzv8
SRBI SU KRIVI ZA SVE RATOVE DEVEDESETIH, I ZA ONE: CRNOGORSKO - BOŠNJAČKI, HRVATSKO- CRNOGORSKI, BOŠNJAČKO - HRVATSKI, Da nijesu Srbi započeli ratove od Slovenije, Crnogorci - Hrvati i Bošnjaci NIKADA NEBI RATOVALI!
ajde turčine čuti