Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo maloumnici i oni pod prijetnjom smrti mogu glasati za agresora i ludaka Putina!
ovw je putin poslao po zadatku...cilj...destabilizacija...i spijunska djelovanja...
Kod nas "najkvalitetniji" Rusi...
To mi nikako nije jasno- sro bas Sarajevo odabrase? Stvarno losa slika za nas: pa najgori u regiji.
Srbija treba da bude sretna što su je preplavili normalni Rusi. Možda oni doprinesu da Srbija postane normalna zemlja, kad već Srbi ne umiju.
očito, rusi koji borave u našim jugoslavenskim prostorima su glasali onako kako se i ti prostori odnose prema rusiji. juga je čudo.
Ja opcenito ne znam sto smijes imati pravo glasa ako si otisao iz drzave i zapoceo novi zivot u drugoj drzavi. Nisi otisao sigurno jer ti je bilo prelijepo, i otkud tebi pravo da ucestvujes u krojenju sudbine ljudima koje si ostavio tamo. Vecina nase dijaspore se vjerojatno nikad nema namjeru vratiti u BiH, djeca im jedva pricaju bosanski jezik i sto bi oni imali pravo glasa?
Samo je Sarajevo ugostilo Ruse koji direktno podrzavaju devastaciju ove drzave i potkopavaju suverenitet! Protjerati ih u majcicu Rusiju, ipak im je tamo najbolje!
Zasto onda glupa prica da srbija proganja Ruske disidente. Puna ih je Srbija, niko im nista ne radi, kao ni onima sto navijaju za Putina.
Je li se glasalo u Četnitetu?
Bitno je da se glasalo u Teheranu,pardon Sarajvu
Ko je ba glaso. Nemaju oni nikakvo pravo sem da urade suicid u prvoj liniji dok pokusavaju ugrabit neko selo.
158 od kojih 150 radi za ambasadu i ostala diplomatska tijela, Putin im daje platu da glasaju
U Beograd je dosla Ruska gospoda, mrze Putina vise nego Amerikanci. Dovoljno ih je samo vidjeti kako su urbani
Došli su obrazovani, bogatiji ljudi. Većinom iz Moskve.
Kod nas su vazda bili i veci srbi od srba i veci rusi od rusa
...122 su glasala za Putina, treba pitati Nenad Nešić da li su to potencijalni teroristi dok podrzavaju najgoreg danasnjice ? Zukan Helez je uvijek bio u pravu !
Tako je bilo i u Rusiji (stvarno kako je narod glasao) medjutim, nije bitno ko glasa bitno je ko broji. J. V. Džugašvilli
Diplomati glasaju za Putina, ostali protiv, posebno, oni koji su pobjegli od mobilizacije.
spremajte se za 3 svjetski rat