Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujedinjeni arapski emirati nam ne daju ući bez vize! Ej moj Bakire
Nisam ni znao kakve sve pogodnosti imam sa HR putovnicom. Hvala ti Hrvatska domovino!!!
glup članak, za Hrvatsku vrijedi sve kao i Sloveniju pošto su u EU, za ostale vrijede druga pravila...
Kao prvo, opće neznam zakaj mećete HR u skupinu "zapadni balkan" i na isti kup sa ostalima koje navodite, jer je HR dio EU i tu važe posebna pravila. Zakaj onda niste stavili i Sloveniju na popis, pa bi onda to bar imalo smisla kao ex-YU? Nadalje, sa HR putovnicom u ovom trenutku od "važnijih zemalja" treba viza samo za SAD, a i to je u postupku ukidanja i očekujemo potpuno ukidanje najkasnije iduće godine. Za Australiju se "viza", odn. dozvola za ulazak diže online, i besplatna je za boravak do 3 mjeseca ! Za Kanadu su ukinuli vize još prije par godina. Za sve zemlje u EU ne da netreba viza, nego se može ići samo sa osobnom iskaznicom i to onda npr. na aerodromu idete u red za građane EU, gdje zapravo reda nikad ni nema, jer nema ni carinske kontrole uopće. Evo ja bio u Irsok prošli mjesec, na granici Gardai (njihova policija) jedva da pogleda osobnu izdaleka, nisam se zadržao 3 sekunde na "granici". LP i držite se, sretno!
Sve je to lijepo ali najbitnije negdje da se ode je novac, lova, money, geld!!! A Bogme toga nema ni u hrvatskoj, ni srbiji, ni bosni, ni makodiniji, ni crnoj gori... Prema tome prst u uho i pisite komentare i mastajte!
Pogledaj malo granične prijelaze iz BiH prema Hrvatskoj, pa će ti biti jasno da je ponekad bolje nešto ne napisati...
aaa pasteta turisti... Jarane moj ti ne znas sta je turizam, sta je putovanje... Uvjeren sam da si dva puta presao nasu granicu i mislis da je to nesto... Sanjaj!!! Ali jarane kad se par nema nema se kuda!!!
Gradjani Srbije ili odnedavno poznatije kao osmi arapski emirat mogu dobit sengensku vizu samo uz otisak prsta.
Od kad sa Hrvatskom putovnicom nije potrebna viza za SAD??? Za Kanadu nije potrebna, ali za SAD je jos uvijek potrebna.
Ugrožen je to narod, nema šta...
Podnaslov: "U SAD bez vize samo sa hrvatskom putovnicom " Pa onda: "Viza za SAD treba svim državljanima iz regije i mogu je dobiti u ambasadama Sjedinjenih Američkih Država u svojim državama." One day... Klix will learn.
Treba viza sa Hrvatskom putovnicom za SAD, za Kanadu nije potrebna...
Pa znam, i oni znaju, ali podnaslov tog segmenta opet umjesto "U Veliku Britaniju bez vize samo sa hrvatskom putovnicom" malo su se zajebunili.
Mini Dzepni parfemi 10ml na veliko Pogodni za dzep ili torbicu, mozete ih koristiti i kao tester parfeme, dugotrajni i postojani http://v2.pik.ba/artikal/13213705/toceni-parfemi/