Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik ko Margo margarin. U sve se miješa
hahaha :))
žao mi je što jovanović nema neku važniju ulogu u politici srbije, jer je sigurno najinteligentniji i napametniji političar tamo. stvarno šteta što čovjek ne može doći do izražaja od četnika i nacionalista.
I Amerikancima je zao. Probali su sve, al' ne ide. Obukose ga, osisase, protezu stavise, podrzase, pogurase, pohvalise, a onda se razocarase i na kraju odustadose. Tako mu grah pao. Nasli Vucica :-)
Reče mu čovjek što ga sljeduje ...
Hvala gosp. Cedomire. Bolji si zastupnik Bosne nego dvije trecine bosanaca, ako ih uopste ima... . Sarajlije su mu se uvukli u straznjicu a on ih cuva koliko njemu treba, bez obzira kom "korpusu" pripadaju. Svaka TI CAST. HVALA.
Svaka cast!
Allahov (BOZIJI) Poslanik, alejhis-selam, rekao: “Ja garantujem kuću na periferiji Dženneta onome KO OSTAVI RASPRAVU PA MAKAR BIO U PRAVU !!!! ...kuću u sredini Dženneta onome ko ostavi laž pa makar i u šali, i kuću u najvišem dijelu Dženneta onome ko uljepša svoj ahlak. Toliko od mene!
Da je vise ovakvih ljudi poput Jovanovica..bili bi bolji svijet! Svaka cast..zivio ti nama!
ajde ba, šta se palite na te lafo političate više, Dodik je rekao da je bio genocid u Srebrenici, da je Karadžić zločinac itd, kasnije je govorio sve suprotno, Alija je makar sam priznao da prije podne misli jedno, a popodne drugo :)
rece to cedo... kojeg podrzava 2 posto srbije.....
Uzese ga i Svabe: http://www.dw.de/dodik-papagaj-sa-dvojnim-dr%C5%BEavljanstvom/a-17825989?maca=bos-TB_bs_sarajevox-4187-html-cb
Udri Čedo po " srpskim" govnima ..... koja brukaju poštene i normalne srbe......
MILORAD DODIK JEDINO TELE KOJE PRICA!
baja krmak kmeek kmekk
gledaj balja sto se loze na cedu! :D da vam ga posaljemo u sarajstan kad mu se toliko divite? da ove vase nacionaliste zamjeni. vi ste ti multietnicari sta ima veze sto bi vas srbin vodio
Pa Mrav-ova prica se zasniva na nasem "racunanju"vjera i nacija!Kao-Pravi Srbi su samo pravoslavci,katolici su Rvati,zna se...cim se vjerski izjasnis,njima je "jasno" ko si
Ma bravo chetnik, tebi malo smeta multietnicnost, a? Jedva bi čekao zemlju jednoumlja u kojoj pravo na život imaju samo tvoji istomišljenici a oni čija je jedina greška što nisu iste vjere i nacije kao ti protjerivati ili pobiti ako budu pružali otpor. To bi bila zemlja u kojoj je glavno zanimanje ko je veći četnik i ko više četničkih pjesama zna, tipa ''muslimani bolje da vas nema'', a ličnog identitena nemaš ni na mapi pa moraš da se nadopunjuješ kolektivnim jer ne možeš sam sebi da priznaš da nemaš ništa pozitivno u svom privatnom životu.
Pored uzgajanja marihuane i konzumiranja pero-lakih droga, po cemu je jos poznat Cedomir Jovanovic? Tzv. "Bosnjaci" nikako da shvate neke stvari, i najvise guraju tzv. BiH u provaliju dajuci ovako marginalnim likovima neki prostor, a za ovog Jovanovica nisu glasali ni clanovi njegove porodice. Dok god tzv Bosnjaci ne budu slusali sta ima da kazu pravi predstavnici Srba i Hrvata (Dodik i Covic) ovo sve ce biti u kolapsu. I neka ce, nije meni zao sto je ova tzv. drzava u kolapsu, nego je tragikomicno sto se ztv. Bosnjaci kunu u nju, a unistavaju je svaki dan sve vise i vise.
JOVANOVICU ZIVIO 100 GODINA
pardon, najzad srbin sa mudima da odjebe Dodu!