Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čedo, ne daj na sebe! Takvi navijači su zlo naših društava, jer sebi daju za pravo svašta nešto. Pa šta ako si navijač? To zakon za tebe ne važi? Sjetimo li se rata i nekih navijačkih grupa, to dodatno opravdava tvoju reakciju - ona je nužna tamo gdje nema reakcije države.
I do dilera je!!!..svasta brate mijesaju,nisi vise siguran ni u jabuku na pijaci...
Živi u Srbiji u kojoj ne može prijeći izbor u Prag, usprkos dugogodišnjoj političkoj karijeri, prima plaću kao savjetnik člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda koji ne smije doći među hrvatski narod. U slobodno vrijeme se drogira i tuče po kafanama.
Jes jedna vjecita “zrtva”.
Ma tako Cedomire, jedino tako,
Dobri Cedo podrska i nedaj na sebe. Bio si uvijek uz nas, Nije to zaboravljeno.
Ja isto razbijem kiosk i napadnem policiju kad me biju navijaci, desava se...
ponijelo ga malo...
2 promila alkohola u krvi...
tako bi trebao svak reagovati protiv sovinista. Doslo je vrijeme da dobiju po labrnji. Sav taj nacijonalizam misli da su ispred njih zeleno pizdicici. A kad im vratis bezobrazluk kriju se po cevabdincima, bacaju se u Miljacku ili se kukaju stranci.
Napadne ti mene huligan koji se zove “Rostilj kod Mileta” , a ja ti uzmem stolicu ovu i kazem mu “ae reko štae” i bacim na njeg’.
Samo rokaj
Cedomire, nek si ti njih nalupo!
Narkomančina
Čeda muslimanski heroj haha
Ovaj lud ko i onaj koga "savjetuje"..!?
Ne daj se Jovanovicu, mnoge je pojeo mrak zlocinacke politike, ne dozvoli istini da nastrada.