Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politikaaa je kurvaaa, ubila je bombaaa... Dzaba svi smo istiii, svi smo ista govnaaa... Vučiću pederuuu...
a kakve smo političko-diplomatske odnose uspostavili? pa palili smo Hrvatsku zastavu, makedoncima pravimo intenzivne probleme , bosancima takođe a šiptarima šaljemo voz pomoći i spasa.
@Dollar ,a i tebe razvode!Svasta oni rade.:-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Laprdajte vi šta vam volja, ali u BiH nije otvoreno ni 5 fabrika zadnjih par godina, a ne 55! Ludak totalni je Vučić ali neke rezultate ima za razliku od tri smrada!
@Ticino30 Malo je nezahvalno porediti ovu sprdacinu od drzave sa Srbijom ili bilo kojom drugom drzavom...BiH je jedina drzava sa ovakvim ustrojem, sa tri predsjednika i nema svrhe poredit😁
Samo znam da ce Vucic oduvati ovaj otpad koji su mu kao konkurencija.
Ono što Vučić priča odnosi se na narod koji živi u Srbiji i oni najbolje znaju je li to istina ili ne. Ovdje ima jedan broj lajavaca koji bi možda bili zadovoljni jedino u slučaju da Zukorlić bude predsjednik i nije mi jasno to "ispunjavanje" svakakvim uvredama i kletvama jer je i naš interes stabilna Srbija i ako ikad uđemo u tu EU to će biti u paketu s njima.
i Milokrad Dodick je protiv Pickoustog Kletva kneza Lazara ili Kosovska kletva spada među najstarije srpske kletve. "Ko je Srbin i srpskoga roda, I od srpske krvi i kolena, A ne doš’o na boj na Kosovo: Ne imao od srca poroda, Ni muškoga, ni devojačkoga! Od ruke mu ništa ne rodilo, Rujno vino, ni šenica bela! Rđom kap’o, dok mu je kolena!"
sta ce ova sranja na klix sta me briga za vucica ? hocemo malo o predsjedniku albanije ?
Ma nema dalje. Čovjek zna kako se radi volili ga mi ili ne volili to je istina !
kurcic i jeste za teatra i kafane, drugo neista i ne zna, zakrivi gubicu i glumi.
Vucko ce ih pregaziti!
I to u prvom krugu... Nema kvalitetne opozicije...
PICKOUSTI TURKOCIGAN
picolizac
fura se na Bakeera
dva dva pet osam osam tri
pomirite se s cinjenicom da je vucic za srbiju uradio vise nego bakir i dodik i ostala bagra za bih
HAHAHAHAHHAHA Koji kralj, nema šta da kaže u odbranu na "Vučiću pederu!" :D
U to ime