|

Još jedan Vučićev viralni spot: U kafani uvjerava građane da je on najbolji izbor za Srbiju

Još jedan Vučićev viralni spot: U kafani uvjerava građane da je on najbolji izbor za Srbiju
1
Klix.ba
2.3.2017. u 22:19
141
komentara
1

dijeljenja
Nakon što je prvi predizborni spot Aleksandra Vučića postao hit na internetu, na YouTubeu se pojavio novi za kampanju Srpske napredne stranke (SNS) u kome aktuelni premijer Srbije razuvjerava građane i ističe šta je sve uradio za Srbiju u prethodnom periodu.
Predizborni spot je baziran na povicima, negodovanjima i nepovjerenju grupe građana u Vladu Srbije i, s druge strane, na Vučićeve kontra odgovore.

"Jeste li čuli da se Vučić kandidirao za predsjednika? Umjesto toga bolje da je riješio problem nezaposlenosti", pita ga grupa građana u jednom trenutku.

Vučić odgovara kako je otvoreno 130.000 novih radnih mjesta.

"Uspjeli smo spasiti Željezaru i sačuvati više od 5.000 radnih mjesta, ali i otvoriti 55 novih fabrika“, kaže Vučić u spotu.

Grupa građana ga potom pita šta je s putevima, a Vučić odgovara: "Uradili smo 138 kilometara autoputeva, obnovili čak 480 kilometara državnih i napravili novih 360 kilometara lokalnih puteva".

Dodaje i kako je rekonstruirano napravljeno novih gotovo 360 škola, domova zdravlja i ambulanti.

"Bez obzira na to što vam kažu, vi znate istinu. U posljednje tri godine Srbija je na pravom putu. I, zato danas ne smijemo stati. Nastavit ćemo napredovati, biti još jači, brži i bolji", poruka je Aleksandra Vučića koji je kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji.
Prijavi grešku


Komentari (141)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...