Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj\' bar je lijepo cuti da se neko boji BH tajnih sluzbi
Ante ,vaško iskompleksirana tebi fali medijske pažnje pa si izmislio otmicu
Kako je samo hrabar taj ante Kriminalac.Shto kaze jedan na forumu mora da ce sledeci nastavak tog trilera biti KAKO ODVOJITI GAREŽ OD PRAŠINE.
ma o je seljacuga veli ako sam nesto uradio uradio si ti moj rodjo i vise od toga !!!!
Ante,izadji ako smijes da vidimo ko je jaci 1 na 1! Nemozes ti meni krasti uloge! hahahahahahahahahaha Ante Jelavic-ZRNO UTJEHE 2
cirkus
Bas ste bezveze, vi sa sa-xa
Ne mogu vise ni da zamislim sta se sve kod nas ne moze desit. Nista me vise ne moze iznenadit, pa cak i da me trajvan pregazi! Ovo je necuveno, pa kako on sada u stvari, njega NATO cuva ili ......!!!!!!
@007, kada si toliko bezobrazan, jebam ti ja mater u usta šugava, uzdužpoprijeko i i njamke ti se u usta krezava
J*ba ce vas dok je ziv, Ante, mali div!!! Ante, karaj boraniju koja mi ne dozvoljava da ti karam kevu licemjernu!!! Pa zar je ova prica za naslovnicu, gospodo sa sa-xa!?
Pa ko normalan vjeruje u fer sudjenje na BiH sudovima, posebno ako je na optuzenickoj klupi Hrvat??? :)) Naravno da ce covjek pobjeci u Zagreb.
..... e jos kad bi neko bio lud pa ti vjerov\'o.........
ma jok nesto komentarisat, pogledajte sliku i prst Jelavica, dovoljno vam govori.
ne kontam vam ove text-ove, cuj oteli ga i onda ga ostavili samog i onda se on vrati kuci istim tim ilegalnim putem, smjesno...
hvala, ovako nam nasa SIPA i policija pokazuje da mozemo biti kriminalci i ponositi se sa tim i davati intervjue poslije ok, sad cemo svi biti kriminalci i poceti sa otmicama, i krajdom drzavne imovine bas lijepo to je sad valjda popularno a sipa ne hvata te ljude vec im bjeze ispred nosaaaa