Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vama svaka plaza jedna od najljepsih
Ova slika nije vidjela Puntina ispred kule u Starom gradu Korcula!
I mi rijeke u BiH trebamo sve više čistiti ili ljudima u javnom sektoru reći da i te vode moraju čistiti jer sam vidio u ovoj godini previše drveća, smeća i čak mrtvih životinja.
Onečišćenje? WTF?
Zamisli platis porodicni odmor na Korculi 5000-10 000 maraka i dobijes ovo. Ma bravo susjedi. I pravo je licemjerno ovakvu vijest skinuti sa naslovne i staviti na 3. stranicu.
Jel to ono najcisce more sto ga stalno reklamiraju? Svake godine vise plaza bude zarazeno eserihijom.
Ajde pročitaj što kaže Eurostat.
Mogli su se tzv. novinari na Klix-u potrudit malo istavit plažu s Korčule a ne s otoka Badije 🤣🤣🤣 nikad od vas novinara
Opet bosanci krivi?
Imam rjesenje zvano - nemoj srat
I neum isto zarazena voda sto ne kazete
Fuj
Ko li će sad da popuši optužbe da im se sere u more... Bosanci su bili okrivljeni za pišanje. Da nisu Česi/Slovaci? Možebit' Poljaci? Valja im nekako 'istovariti' onaj silni krompir što dovuku sa sobom da ne kupuju lokalnu hranu po premium cijenama :D
Sad se vi sjetili kad je skoro pa prosla sezona. Vracaj pare ljudima!!
aranzman korcula od 10.08 fo 17.09 2100 KM ZA dvije osobe,sa mirisima fekalija Booking jos 2 mjesta, Nemorate odmah platiti,vec na licu mjesta pogledat protok kanalizacije na licu mjesta 5 *
Ja mislio da je zagađena kad ono samo onečišćena 😜. Kaže treba meni " onečiste jedan" !😂😂