Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo
EU ili Kosovo? Nije bas lak izbor, vazno im je uci u EU, ali Kosovo je jos vaznije, koliko vidim. Mada mislim da bi na kraju trebao narod da se izjasni hoce li to Kosovo ili nece. Mnogo problema je oko njega.
EU samo uslovljava non stop,ali i oni treba malo dapotegnu pitanje Kosova, Ja znam da rade punom parom, ali nikada nece nista postici ako sve redomslusaju i pokoravaju se kao sto je to radjeno pre. Mislim da treba zauzeti stav koji odgovara gradjanima. i razmisliti sta im je prece.
Piatnej je sta ako izaberu EU? Mnogo zemalja je izaslo iz iste jer je jedno vreme bila na ivici propadanja. Iako mislim dok Srbija dobije datum pregovora, da EU vise nece ni biti... A sta ako izaberu Kosovo? I nece ga tako lako dobiti bice tu ko zna cega sve. Nece lako ona ubica Taci dati Kocovo, iako narod ne zeli da on bude predesednik.
Mislim da podela Kosova nije resenej, i da na to nece pristati predsjednik Srbijanski.
Inace ova EU se mnogo petlja svuda po zemljama. I misli da moze da vlada nad svakom drzavom, mislim da to nije moguce.
Povelja Kulina Bana pisana je Bosančicom u vrijeme kad Smrdija još nije ni postojala. Malo osnovnih povijesnih činjenica ti ne bi škodilo, rusko-turski isprdku i fašizoidni paganine.
Toliko mnogo zemalaj podrzava Srbiju i ne slaze se da Kosovo bude zasebna drzava jer je ono deo Srbije. Samo ne znam sta hoce ovi iz EU. Misle da ce Srbi tek tako dati tu zmelju, mislim da se grdno varaju.
Po.se.rem ti se na jadnu malu Smrdiju i tebi u usta i naguram nogom da više stane
Koliko sam upoznat sa zbivanjima u Srbiji, Mislim da ce njihov predsjednik ipak se zaloziti da udovolji narodu, a ne EU.
Ako se ne moze postici dogovor izgleda da ce Srbija postaviti referendum, i dati da narod bira sta mu je prece. Mislim da ni to nije losa ideja.
Strasno, da se neko mesa tamo gde mu nije mesto. EU misli da ima potpunu kontrolu nad Srbijom, pa ce joj naredjivati sta da radi. Mislim da ste se malo izradili gospodo.
Ne znam zasto ali cini mi se da Srbija nece da pogazi sve da bi otisla u EU.
vise s.e.r.u. u tom turskom serbistanu niti je koso ikada bilo njihovo odvijek je bilo albansko uzeli su ga kao i sandzak 1910 u balkanskim ratovima. SVe sto se macem i silom i z.l.o.c.i.n.o.m stekne ono mora otici e tako je i kosovo otislo, da je ikada u povijesti bilo njihovo oni bi dolje bili vecina ne bi albanci cinili 2,2 mil stanovnika kosova a srbi 50 hiljada i to su ih komunisticke vlasti naseljavali oduzimajuci albancima zemlju, tako su radili po hr, bosni i sandzaku naseljavali srbe. Nije li npr austrija na hrvatskoj zemlji u kninu i drugdje naseljavala izbjegle srbe iz srbije da bi njihovi potomci kasnije tvrdili da je to srpska zemlja. Dakle neka se poklope kosovo je izgubila njihova \"viteska\" vojska nema sta malo im zapucalo i odmah otisao dio teritorije drzave junacko srbski nacin njihove vojske
i sta kada izaberu EU, opet su u k.ur.cu !