Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
✨💥 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #mislislisvojomglavom
Nikad debilnijih komentara! Zna li ovaj narod čitati?
ne znaju ni pisati.......svi nam se smooojo....... :(
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 #mislislisvojomglavom
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
Tek cete vi da vidite sta je poplava... Bit ce ronilacki obilasci Dioklecijanove Palace.
Nocas je stvarno bia prolom oblaka...pola kuce mi plivalo uhhh
@Hr Joe vidi ovog splicanina hahahaha, cuj ti naglaska bila haha. Kad katolibanska kamenjarska seljacina se uhvati asfalta, zemljo otvori se
@VolvoXC60 Opet ti trole mali...ajde bizi ca tamo glasat haha
Kolindiceee, eno ti riva pod vodom pliva 😣
Udara brisač ko u 101-ice
Koga boli qurac za splitom
vidi ovog sizofrenicara
koga boli za tvojim mišljenjem papak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)