Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno!
srbi na aparatima, i sve cestitke
Podrska Albancima sa Kosova!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
ivica dacic na aparatima
Vučić : Ovo je nepravda prema srpskom narodu koji je ubijao vijekovima klao albance. Dodik: I mi cigani iz BiH ćemo poslije referenduma tražit zahtjev za UNESCO.
Bakir: Mi pokrecemo Ekonomska pitanja , tek poceli, sabura Covic: Mi hocemo kanal na Hrvatskom jeziku Dodik: Mi trazimo kredit al nea ga niđe Vucic: Ja sam protiv Dacic: Aj ti popi šta
Cestitke Kosovu...samo naprijed!
Kako je siptar pjevao 1999 g, ....amerima...:vaj'vaj'vaj....drzavu mi daj.!
Primljen balkanski isil u unesko.
Resistance is futile..............
Koga vise lazemo ? kosovo je za uvijek izgubljeno
na piku kineski aparati u bescijenje ;D
DAJ DA SE OBEZBIJEDI DOVOLJNA KOLICINA APARATA !!!!
ko je nocas na aparatima?
Ovaj svjet treba resetovati tipujem na Putina, a vi Balijaci kozojebci mozete da duvate kozojebcima iz Albanije a onda dodjite da poduvate nama. Uskoro nezavisna Republika Srpska
Aparat?
Trebal aparat,reko da se noc pregura ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vidim, bošnje pjene od sreće a ne vide da ukivaju ekser po ekser u jeftini socijalni sanduk za mrtvaca beskućnika zvanog "jedinstvena be i ha" :) vječna joj pamjat i elfatiha i od mene...
za to o cemu ti mislis ce trebati dosta sanduka mikiiiiiiii ;D
druže cia, ako ti ne vidiš da je te i takve bih sve manje protokom vremena, i da na tome i sami radite ništa puno manje od srba i hrvata, ja ti tu ne mogu puno pomoći. p.s. volio bih da mi filipovićka argumentovano objasni gdje nisam u pravu.
Kosovu trebaju glasovi 130 država UN ! Imal ih vidjećemo.
Kosovo je drzava ,barem tako pricaju!?
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/43/Occupied_territories_in_the_Balkans,_end_of_April_1913.png/480px-Occupied_territories_in_the_Balkans,_end_of_April_1913.png Prije nego što razmotrimo ko će još tražit prijem u UNESCO pogledajte mapu Balkana sa linka iz godine 1913. Ipak je Kultura ono što traje bar 100 godina i što Srbija financira Kusturicu da laže okolo , nije baš tako bezazleno i bez veze. Uglavnom ako će Srpska tražit isto može i Vojvodina ali i Sandžak. Ako će Srpska tražit fudbalsku reprezentaciju isto može i Sandžak i VOjvodina, koja bi prvu prijateljsku odigrala naravno sa Orbanovom MAđarskom !! Samo BiH nije tražila svoje teritorije u primorju Crne Gore !!
Menjali te koristili Svasta su s tobom radili Izmenili dusu prodali I vredjali I ustajes sam kazes da znas Ja vise necu sa vama Dosta je bilo laganja Ja idem sam.
UBIJ SIPTARA smrdljivog tvora
eat your mothers sise, ako je okupana, ali siptarska drolja se ne kupa
vucic u delirium tremensu .. a sve je ucinio da se to ne desi ...
renimaciju mu rade,kazu da bog da da pregura noc igumane spremaj opelo ;D