Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja vraćat tranše MMF-u, ako nema keša jednako je dobra i struja!
uz pametnu gradnju,ne vjerujem da će uništiti prirodne resurse, nego potrebu da se struja kupuje kod velikih igrača
Evo dobre vijesti za sezama susama ili kako se već zove, ovo je za njega jedan sasvim prirodan proces i normalna pojava, jer smo mi ljudi svjesna i puno nadmoćnija bića nad drugim vrstama na Zemlji, tako da ih po njemu treba sve istrijebiti i izbrisati sa lica zemlje, da bi se zadovoljila čovjekova pohlepa i želja za novcem, što su inače najniži instinkti, gotovo na nivou životinjskih. Ustvari, gori smo od životinja, jer životinje ubijaju samo kad moraju (radi egzistencije), a čovjek je jedina vrsta koja ubija iz zadovoljstva, osvete i koristoljublja. Ali nemojte se ništa brinuti za nestanak Hutovog Blata, sve je to jedan prirodan proces. :)
Haj bgti kad ste sve ostalo unistili,unistite i prirodne resurse.
izgleda da smo napravili malu grasku :)))) http://www.youtube.com/watch?v=Br-hwQ5E0G0
Ma ne trebate se vi sekirati za Balkan, pogotovo za BiH.. mi imamo nasu vladu i parlamentarce i stranaka ko u bajci, i svi se oni brinu za nas zdrav zivot i nase okruzenje....
Kad se ovo napravi tek ga onda pušimo jer nećemo više imati lijepu prirodu a struju ćemo plaćati skuplje nego do sad :)
Neće biti više uništeno nego se uništilo devedesetih sa JNA...
Zato ćemo imati električne struje "na bacanje", ha ja, valja granat poso.. P.S. Građani ne znaju, da svaka vještačka akumulacija utiče na promjenu mikroklime područja, gdje se nalazi taj vještački akvatorij..
Nećemo mi imati struje nego stranci, dok ćemo mi trpiti posljedice.
@drugovi.drugarice Druže, upravo si parafrazirao prvi dio mog izlaganja. Čitaj s razumjevanjem, a ne doslovno..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)