Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U četvrtak, policajci pretresli kuću Muhameda Pandura u Zvorniku bez ikakvog razloga, niko od Bošnjačkih političara se nije oglasio, zašto??
Zato sto se vecina njih ponasa kao da je BiH samo Sarajevo i oko Sarajeva. Zato sto imaju vaznija posla od brige za vlastiti narod koji je sve vise ugnjetavan i zastrasivan sistematski od strane RSa. Muhamede, sabura malo, nasi iz Sarajeva ce ti poslati advokata i gajnc novi bajpas posto si srcani bolesnik.
E ako je tako, onda nam tako i treba :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Troglavo predsjedništvo - Najmanje jedna od tri glave doesn't like this...
Nikolic na aparatima ahahhahahhaha ovaj mi je najjaci :)
Drzave i govana, i jedne i druge...o politicarima i njihovim vrijednostima ne treba trositi rijeci... Narod koji bira ove i ne zasluzuje bolje!
Beskorisni Bakir...
Koji ce nam ku.... nikolic i ovako imamo svojih problema jos nam samo on fali..a da su se odrekli cijele bosna zarad sarajeva to je opste poznata stvar jos od rata,,,,prema tome tvz rs moze slobodno da i to malo bosnjaka sto ima preseli u federaciju i onda sama sebe odvede u grob koji je dodik pripremio...
exer85 Ti si stvarno naopako postavljen. Trudan si i dan - danas! Od 1992 se nemožeš poroditi!
neutralan2 Srbe iz Sarajeva - ne sve proterao je Karadžić i Krajišnik. Pa, imamo te snimke!
Što bi otkazivao posjetu, ako ga neće primiti Izetbegović, hoće Dodik ili Ivanić u RS-u... Jasno, zezam se ali definitivno nije diplomatski otkazivati ovu posjetu, koja je mogla u nekoj podtočki da tretira i ovo pitanje oko Orića.S druge strane treba izbjegavati petljanje u policijske i sudbene poslove i prepustiti sve ovim strukturama i u zemlji i vani, odnosno prepustiti stvari struci, a ne ishitravati stvar na razinu visoke politike. Jasno je da je Izetbegović izložen pritisku jednog manjeg dijela domaće javnosti koja očekuje da se stane iza Orića, ali pri tom zaboravlja, da se nevinost ne dokazuje, nego naprotiv krivica.
To Bake!!
Pasce genocidno nam netreba u Bosni...
Nije mi jasan cilj otkazivanja. Osim ako se ne želi ponovo ići u zatezanje odnosa sa Srbijom. Zar nije bolje reći ne sviđa nam se to i to i probati riješiti problem?
Vidim, kritičari su radije za opciju pogoršanja međudržavnih odnosa. Nemam ništa protiv, samo budite onda prvi kada izbije novi rat da se javite u jurišne jedinice.
Troclanog presjednistva to nema nigdje u svijetu heheh prdacine i drzave dok god su entiteti nikad BiH nece biti ko drzava
Policija u RS konstantno siluje povratnike Bosnjake? Klin se klinom izbija! Policija u Federaciji treba da uradi isto sa Srbima! Treba da izvrse pretrese svih kuca i stanova jer ce sigurno pronaci velike kolicine oruzja, cetnickih uniformi (zabranjenog Fasistickog extremisticnog izdajnickog pokreta) kao i direktne dokaze ucestvovanja u genocidu 92-95. Vise od 50% njih drze cetnicke uniforme i nelegalno naoruzanje spremno za novi pokolj u svojim kucama. Neznam koliko stoljeca treba da prodje da bih Bosnjaci dosli pameti da nemaju stvarnih i iskrenih prijatelja u komsiluku. Oni koji su bili i oslanjali se na merhamet visi nisu medju zivima.
Bakir mi je danas iznimno lijep.
Nego haj ti njemu bakire i ostani tamo...i eto mirna Bosna.
Bakir zutokljunac kolo vodi. Da te grom hoce udariti!
ma jasta, jbo i merhametluk vise