Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ovog u sredini isto nakav boss u rpg igrici, moras imati 100+ level da ga pobijedis
Srpska pravoslavna crkva je izvor ideolgije zla protiv bosnjaka i hrvata. Pokrovitelj ratnih zlocina. Nagradjivac ratnih monstruma. Odobravatelj genocida i politike genocida. Danas izvor novih zla i mraka u Crnoj Gori, Makedoniji, Kosovu, Vojvodini, BIH i Hrvatskoj. Ta zlotvorna tvorevina mraka, zla i nevjere mora nestati.
@as83 Wizard :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Crnogorci se odriču srpstva i SPC..bravo za Crnogorce.
@gooUser1587738186 ODrekao se milo Miloševića, Srbije, dijela Hrvatske, Bulatovića, Marovića, Rusije.... Šta god treba samo da ostane na vlasti i sačuva milione. Ali od svega, njemu je Vučić ne neprijatelj nego jedan od najvećh prijatelja. Tako da teško da je Đukanović protiv Vučića.
Istinsko pravoslavlje je ugrozeno na ovim prostorima vec 2 vijeka, jer vecinska SPC u tom periodu propovijeda srboslavlje a ne pravoslavlje uz gomilu velikosrpskih mitova i lazi. Otud zelja pravoslavaca koji nisu Srbi da se vrate i ozive svoje maticne crkve u pokusaju da spasu svoj identitet i vjeru.
Srbi spc nacionalisti fasisti su uzrok svi krvavi ratova na balkanu..i opet je izgleda pocelo...
kako pristrastran tekst i naslov,to mogu ovi samo polunovinari sa sa osnovnom skolom na klixu
Milo Đukanović-Đukaj je najbolji predsjednik na Balkanu.Sa 28 godina starosti je postao prvi puta predsjednik Crne Gore i egsistira već 30 godina kao vodeći politićar Crne gore.
Milo Đukanović-Đukaj je najbolji predsjednik na Balkanu.Sa 28 godina starosti je postao prvi puta predsjednik Crne Gore i egsistira već 30 godina kao vodeći politićar Crne gore.
Zašto ne ovu SPC proglasiti terorističkom ili Mafijskom organizacijom i možda bi se svi ti problemi riješili na dobrobit svih . SPC je "koza nostra" Balkana
Srbi su prije pravoslavlja vjerovali u pravoslavlje oni su i donjeli vjeru sa venere kad su selili inače poznato vrijeme velikih međuzvjezdanih seobi
smrdljivi srbi,cigani jedni.
Nije mi jasno da crnogorci pushe ovu papansku pricu. Vazda su bili za drzavu a ne za vjerske parazite.
Srbijanska kao i Ruski Sputnjik vrište od laži i svih vrsta harangi o po njihovovim necasnim nebrojenim vrstama harangi i laži o nekakvom diktatoru Milu Ddzukanovicu i DPS-u kojeg predstavljaju i uporedzuju sa Hitlerovom nacističkom partijom
Kako komsije brzo zaboravise milovu proslost, od granatiranja dubrovnika do slanja goriva mladicu kad im milosevic udario rampu ahahahhaha Svaka cast lomi i da vladas bar jos 30 godina, da uzmes zadnju paru glupom narodu kog si uspeo da ubedis da je dritan abazovic veljesrpski nacionalista ahahahahhaha
Onaj opozicionar celavi se hvali kako su njegovi preci odsjecali turske glave i tako se brani srpstvo. On ako dodje na vlast CG se vraca u 14 vijek, umno na level primitivnih plemena. S druge strane Milo iako nije cvjecka CG je uveo u evropske tokove, CG ce uci u EU, vec je u NATO-u, i uzmemo li u obzir potencijal CG ekonomski ce dozivjeti procvat. Nece niko da ulaze u nestabilna podrucja, to je bar jasno svima nadam se :)
Crna Gora u nedjelju bira između antifašizma i fašizma; između građanskog društva i srednjevjekovlja; između sekularizma i klerikalizma; između EU i ruske gubernije; između čojstva i podvizništva; između pameti i gluposti; između vječnosti Crnogorske i kvarljivosti velikosrBske. Neka razum pobjedi! Sretno komšije 🙋🏻‍♂️
Dalje navodi Barski nadbiskup: " Crnoj Gori,Kucima,Hotima, Kastriotima, Gornjoj i Donjoj Zeti ima 10 000 dusa Srba pravoslavaca, medju kojima nema nijednog katolika, a ima oko 2 000 Turaka i nasilno poturcenih, koji se spolja predstavljaju kao nevjernici, kao neki u Baru, a medju sobom tvrde da su hriscani".
Zaboravija si spomenit Sorbonu u Parizu. Pariz od Palanka, palančani jedu parizer, Pariz.
Kao nedaju svetinje koje su nelegalno uknjizene 1980 tih kao i Bosnjacima isto sto su radili na podrucju istocne Bosne. Milo pobjedi i zavrsi sa srbadijom jednom za sva vremena, da nam je sreca jedan lider kao sto si ti.