Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ikada budemo dio EU..........ovo ceka sve nase politicare
@OOgledalce samo sto je on od tada ulozio tih 10 mil unos njih napravio 100 tako da pravda nije zadovoljena... Da je meni tako dobiti 10 mil pa da ih vratim za 10 godina
@OOgledalce Ma ne čeka. Ne samo da nećete bit dio EU, nego ako i uđete EU će morat srozat standard posve da prihvati i mito i korupciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio jedan od najvećih elita Hrvatske politike ali i Evrope, govori 4 strana jezika, fakultetski obrazovan, zarađivao novac samo tako, odjevao se, skupi satovi, auta, slike, luksuz na visokoj nozi, i bilo mu malo i onda INA, pa reci mi jesi li normalan!?? Najgore je kad vidimo da je on školovan i pismen a to uradio, e moj Ivo Ivo,...
Hohstapler prve klase i veliki patriota svoje zemlje dok se nije iz Austrije vratio u Hrvatsku i poceo baviti politikom! Poznajem ga licno i cak je pocasna licnost jedne pokrajine u Austriji! Dalje je svima poznato njegov radni vijek,... Ali ima Senadera dovoljno,... Samo iz Sarajeva su nekoliko njih u Austriji se utalili u razne projekte i kasiraju svakk mjesec Rendite(Selimovic, Ganic, Brkic, Itd.)
Jedna od većih izdaja u novijoj hrvatskoj povijesti..
Ooooo ko pokloni EP?? Kasnimo 20 godina VAZDA
Pa to je klasična krađa, lopovluk, ukrao da bi imao za hranu i druge potrepštine on i njegova porodica i pokoljenja koja dolaze, pa je li te stid da se hraniš ukradenim novcem i ti i tvoja porodica,... fuj fuj fuj,...
Da zivi u BiH nagradili bi ga foteljom kao Radoncica i Brankovica :)
Jaooo mos mislit tek šta su ovi naši poklonili?
@Rabbit Nisu ni imali ništa vrijedno kao INA da poklone, ali i ono što je bilo su raskućili.
Sudsko Vijece Komisije UN je jednoglasno doslo do zakljucka kako MOL nije podmitio Sanadera, znaci nesto mu se zamjeri pa su morali ovako..
@OOgledalce. Prvo morat ces sacekati najmanje 20 godina da BiH postane clane EU. Drugo, svi koji su sada na vlasti do tada ce biti pod zemljom. Trece, nista se tada nece promijeniti u BiH pravosudju, jer ce i tada na celu VSTV-a biti neko iz RS.
A ako UHITE i OSUDE Bakira I., hoće li i on morati VRATITI VREĆU ZLATA !!!
valjda ce doci vrijeme da i kod nas neki kapitalac zavrsi na ovaj nacin. Sve je imao, a sad mu je zivot pretvoren na setanje do suda i bolnice, a mogao je biti gospodin i da uziva od regularnih primanja i da bude u najmanju ruku parlamentarac u EU.
Oni su u Evropi, sude lopovima pa kad je i bivši predsjednik vlade.
Lopov za velike stvari