Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjede ovo izručenje Plenkoviću i ekipi ko budali samar da malo skrenu paznju sa par afera koje drmaju Hrvatsku zadnjih par mjeseci..Bit te interesantno jer su kao drzava sa 0% vlasništva bez pogovora pomagali Agrokor a sa druge strane brodogradilišta koji su veci problem i koji su u većinskom vlasništvu drzavejos uvijek mudro sute i ni sami ne znaju sta dalje..
I njega, kao i Fahru, supruga finansirala
Jogga boli tuki jos Za ovim ujkama.Sve go kriminalac
Svi oni odu al im hrvatska uvijek nekako dohaka!
Fino što je došao, da ne govore kako je bjegunac. Hoće li biti osuđen, ne znam, znam da neće imati pošteno suđenje, jer su suđenja na Balkanu politička, a ne poštena.
Todoric je izgradio Hrvatsku, zaposlio ljude i radnicima davao solidne place, dok je i u BiH uloziono ogroman novac kroz Konzum, Velpro, Ledo, Sarajevski Kiseljak, sve brendovi sa kvalitetnim proizvodima. Da je opuhao Hrvatsku, a radnike odveo u stecaj kao mnogi tajkuni, nikada odgovarao nebi, ovako je kriv sto je ziv. Nece EU jaku Hrvatsku kompaniju, oni hoce sluge i poslusne izvrsioce.
Jesu meni sve vijesti na Balkanu smiješne kada se napijem... Ne treba se trijeznit nikako, tako se makar neću ljutit nego smijati majmunima
Alkohol je štetan a smijeh zdrav.Tako da si na nuli :)
todoric je tu samo mali kotacic te lopovske masinerije
@originaltaste4455 ne moze kod nas nista bez teorija zavjere.. da neko treci o kojem nikad nista saznati necemo je kriv za sve sto se desava na ovim prostorima
hahaha čovjek pokrao pola bejha hahah
Ili cijelu Hrvatsku.
12-ero???? 😂😂😂