Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neka ti jaran Putin sredi to oko Kosova onako gratis bratski!:))))
Izgleda da on trazi vise od Trampsa
bolje platite da vam ponovo ne bi derali dupe. bombardovali su vas e sada ste robovi. Putko to neće baš simatisati... Srbska posla / uvijek prjava rabota...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čekaj malo, lobiranje je ustvari legalna korupcija ?
Kao nekom ko je neutralan po ovom pitanju, nikako mi nije jasno da ima toliko blećaka koji još misle da je Kosovo u Srbiji i da vjeuju u bajke, a ne svojim očima.
Poslije utrošenih toliki para, možda ali veliko možda, primio bi ih na 5 minuta, od toga bi se slikali 4 minuti, oni bi 30 sec. pričali o Kosovu, a ostalih 30 sec, bi Trump govorio OK, OK, Kosovo no problem. Poslije toga bi bilo kao da se nisu ni sastali.
Covjek je 30 godina u politici i nista nije uradio , samo okrece istu plocu i prica gluposti , naravno uglavnom lozi srbe na mit o velikoj srbiji , malo po malo ameri lome balkan , crna gora je vec u nato i i uskoro u eu , makedonija u natu i eu uskoro , srbi su vise puta potcjenili amere i engleze i zavrsilu su bez kosova i srba u hrvatskoj , ovaj covjek je jedan od najvecih krivaca za mrznju na balkanu
Šta hoće ovaj mali seljaćić Ivica Daćić ćovjek bez znanja engleskog jezika i bez diplomatske terminologije i diplomatskih manira.Njegova zemlja treba da se stidi kakvog primitivca je stavila za ministra vanjski poslova Srbije.Bio je desna ruka Slobodana Miloševića u ratu protiv BiH,Hrvatske i Kosova.
to da platis lobistima da vas malo kod trumpa nahvale i da se nalazu za vas ali trump ako je velikki soubiznismen (njemu je ova politicka situacija velika scena) ne mora znaciti da je glup
Zar ovo nije top kriminal da ovako jedan visokopozicionirani politicar javno obznanjuje koruptivne cifre. Zalosno je ovo citati na cemu je svjtska politika zasnovana i u zadnje vrijeme u par navrata Trumpovo negiranje UN -a i njihovih odluka
Pozovite ga na vrucu prasetinu i zavrsicete vi to sa njim
Ma zapjevaj ti njima America fuck yeah
Pitajte ronhila kako se to radi, a on je inace na crnoj losti State Department-a.
Sta ces sa budalom pricat. Bolje vi kod erdogana idite tamo ima neke fajde...
pozajmit cemo vam mi
zamišljam Ivicu u kaubojskom šeširu i kaubojskim čizmama sa kariranom košuljom i šalom oko vrata sa gitarom u rukama kako Trampu pjeva neku od cantry pjesama, ako je pjevao Erdoganu ,može i Trampu.
Slanjem SMS sa tekstom "Trampe, Srbine" donirate 1 marku srpskoj diplomatiji za uspostavljanje diplomatskih veza sa State Departmentom i lobiranje kod istih.
HAHAHAHAHAHA
Super, Trepča vrijedi desetine milijardi dolara, a za 50 000 mjesečno otvoriće se vrata američke administracije?! Optimistična očekivanja, dapače, ravna nadi kokuza koji svaki mjesec uplaćuje sportsku kladionicu.