Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...balkanski krvnik.....kakav osnivač, takva i republika....
ne nasjedaj na srbocetnicku terminologiju, RS je entitet,dakle sa prefiksom uvijek koristi, Entitet RS..
@Conte 03 Zaslužan je i za: gubitak Kosova, gubitak Krajine, odlazak Crne Gore, RS je svakako ostala i ostaće u BiH, a što je najgore, zaslužan je i za stotine hiljada protjeranih i ubijenih Srba. Srbiju je vratio decenijama unazad, a posljedice njegove politike Srbi će još dugo osjećati.
kakvu Republiku, to je Entitet koji se zove republika srpska, shorty.
To se sad zove Dodikland od kad je DickDo glavni Baja.
@kemal malovčić Zaslužan je i za: gubitak Kosova, gubitak Krajine, odlazak Crne Gore, RS je svakako ostala i ostaće u BiH, a što je najgore, zaslužan je i za stotine hiljada protjeranih i ubijenih Srba. Srbiju je vratio decenijama unazad, a posljedice njegove politike Srbi će još dugo osjećati. Zaslužan je i da smo jedini narod, pored Huta u Ruandi, sa presudama za genocid itd., itd, da ne nabrajam, bude mi muka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja tko je drugi. zasluzan je i sto Srba nema vise ni u Hr ni na Kosovu, a u RS-u se pate na tudjem.
ja tko je drugi. zasluzan je i sto Srba nema vise ni u Hr ni na Kosovu, a u RS-u se pate na tudjem.
Eto Dacic priznao ono sto Hag i pored milion dokaza ne zeli da vidi.
Treba mu snahu j.... u cast republike koju je osnovo. Baš ko fol umre prije smrti..Trebali su ga ostavit zivog da ga velicaju sad .
Alija je zasluzan
Adolf je bio niko i nista naspram vepra iz Pozarevca.......bravo evropska srbijo,ma bravo.......
Ovaj Dacic je i na ovoj slici pijan.
Na saboru SNSD-a koji će biti održan 25. aprila u Istočnom Sarajevu biće donesen novi statut stranke i rezolucije od kojih je jedna o slobodnoj i samostalnoj Republici Srpskoj, koja označava krajnji cilj naroda koji živi u Srpskoj i spremnost stranke da predvodi narod na tom putu, rekao je za predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović za medije u RS-u. Ovo je direktna najava novog rata u Bosni i Hercegovini. Rezolucija o osamostaljenju Republike Srpske.Nemojmo olako ovo shvatiti...
@solton Predizborna priča.
@ADLER Jasno je to meni,ali se bojim da ih neko ne podupire,ne bi oni tako pričali pogotovu o ovoj vručoj temi .Izrael i ovde se upliče,preko Rusije.Vidiš ovo što pričaju o Isil-Idil ili kako se več zovu.Javna je tajna da im je vjerski vodja Izraelski agent Mosada Rabin.Nikad Izrael ne kritikuje mnogo ove teroriste.Kada je Francuska htjela da prizna Palestinu,počelo se svašta dogadjati u Parizu.Opasni su do bola,oni upravljaju Amerikom itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
najzasluzniji je alija izetbegovic
Genocidnu tvorevinu svorio
Tito = Velika Srbija Milosevic = Mala Srbija
@NebeskiNarodSrbije :) Pogledaj kako izgleda BiH: https://www.youtube.com/watch?v=GxvgWUrJT3I https://www.youtube.com/watch?v=vhwYVhLjr2E https://www.youtube.com/watch?v=gAj8Lk4uM8c
Ceg se pametan stidi budala se ponosi.
...kojom presudom je "sloba sloboda" kvalificiran zločincem?
Stvorio je on pogodne uslove. Odlazak Crne Gore je posljedica njegove politike koja je samo malo kasnije uslijedila. Hmmm, Kosovo? Nuđeno mu je da srpske vojne i policijske snage ostanu na Kosovu, te nije prihvatio uslove iz Rambujea, za koje se midlilo da su loši, ali je onda, zbog ne prihvatsnja tog plana uslijedila katastrofa, isto kao u Hrvatskij kada nije prihvaćen plan Z4, te je isto uslijedila katastrofa. Sve pogrešna politika, procjene, sebičnost i briga da se ostane na vlasti po svaku cijenu. ON JE NAJBEĆA KATASTROFA SRBA U NJIHOVOJ NOVIJOJ ISTORIJI.
Zaslužan je i za: gubitak Kosova, gubitak Krajine, odlazak Crne Gore, RS je svakako ostala u BiH, a što je najgore, zaslužan je i za stotine hiljada protjeranih i ubijenih Srba.
Srbiju je vratio decenijama unazad, a posljedice njegove politike Srbi će još dugo osjećati.
Nazalost ukinut cemo vam je kad tad 😂