Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Balkanski sindrom Istjeraju te iz stranke ti okupiš njih dvadesetak napraviš program ime stranke osnivačka skupština i prijava na buđetKakva lopata krampa nema bojlje pare.
Pernaru preseli se u BiH da te mi bosanci izaberemo za presjednika :D
Rusko-srpski potrošeni Kurton
mrtvi zid
🙌
Stranka se raspala cim je lova usla u igru. Sinisa i njegova fatalna supruga su o akademskom obrazovanju citali na internetu. Fatalna supruga vuce konce iz sjene, jer je njezino misljenje od najvaznijeg znacaja. Komedija stranka i njen ljubavni trokut.
Clown!
OVAJ JE PRAVI POSTENI HRVAT. ZBOG IZNOSENJA ISTINE NECE USPJETI JER ISTINA I POLITIKA NE IDU ZAJEDNO.IPAK SVOJIM GOVORIMA I BORBOM POMAZE U SIRENJU ISTINE. ZELIM.MU PUNO USPJEHA I SRECE U BORBI PROTIV UZP.
Dragan Covic treba da se kandiduje za presednika Hrvatske.
Debili svih zemalja ujedinite se!
Stvarno imaju srece sto imaju osobu poput Pernara..
Pernar je potrošen Kurton. Hrvatski Galijašević
Ovaj nije dobre glave kako god okrenes
Ali je zato jedan od rijetkih koji ima muda
Nisu to muda prijatelji, nego bolestan mozak u nedostatku dobre terapije.....on ne zna ni u koje mu dijete razred ide ni koliko godina ima, a glumi neku pravdu.....a zapravo najvise voli kamere jer je narcisoidan......pročitan u hrvatskoj davno, samo u srbiji i BIH jos moze prodavati Robin Hood maglu.....
Razjebali su Živi zid i s tom pričom je gotovo. Te sad male stranke mogu samo prčvariti nešto, nikad HDZ neće srušiti a bili su na dobrom putu.
Politički klovn!!
Ebote pola ovih političara nije u stanju da obitelj zadrži na okupu a htjeli bi da vode stranku i državu