Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na ovaj način se stvaraju IDILI iliti ISILI.Šešelj sjede na tenk ubija ,kolje koga hoće (a siluje samo muške jer je peder),a njegovi podanici siluju žene i nakon tolikih godina i silnih dokaza pusti se ko da ništa bilo nije .Isto tako u Iraku,došla vojska,porobila i opljačkala,fol zbog zabranjenog oružja i sad imamo IDIL,kretene koji ubijaju odreda,nema veze jesi'l osunećen il nisi,,jesil vlah il' nisi,samo ubijaju jer nisi s njima.Strašno.Još jedan od produkata američkog imperijalizma.
Ne treba priznati ovaj sud u Hagu
Njegova ideologija je besmrtna... Naprednjaci , GOTOVI STE!
Ideologija????? Sizofrenija mozda ideologija nikako, pa frajer se pravi veci srbin od kjajevic majka a hrvat je hahahah
...........pa vi srbi to dva puta u mjesec dana imate gay pride........pravo ste napredovali u ljudskim pravima ...............ovaj puta i specijalna gošća vojka dr. šešelj..........
........ma ima da čede dovedu medu i guslače, cajkare i slično..........
@dis ..........iz tvog se posta može zaključiti da aludiraš na gotovinu i markača.....a pa oni s pravomoćno oslobođeni sumnje...........a najbolje mi je kada vi bošnjaci moralizirate o gotovine, a da njega i hv-a nije bilo, mnogo toga bi bilo u bih drugačije..........a o svojim herojima bolje da štite i poklopitte se po ušima....
cuj dobio slobodno zbog bolesti i prvo sto radi je supljiranje na skupu kriminalaca
Haški tribunal je obično političko smeće, dopustili ovog četničkog psihičkog bolesnika malo prije smrt da ga isprate veličanstveno.
......ništa tu neće biti veličanstveno............bit će to još jedan četnički dernek...