Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetki su ljudi. Oni drugi rigaju na kljixu.
Bolje da si sve pobrisao već dodavao slovo, ti grafiti po zgradama su tako nekulturni i estetski neprimjereni bez obzira da li vrijeđali nekog ili ne, a ovi što nekog vrijeđaju su pogotovo neprihvatljivi.
treba bosnjacima i neka lepa vest da se malo povrate posle 9. januara
Siri ti ljubav, a zaklali bi i tebe i mene prvom prilikom
Mislim da Srbi imaju pravo obilježavati Božić u Srebrenici sa srpskim hzastavama, jer su Srbi i oni zive u Srebrenici. Bosnje gdje su vam EUROPSKE VRIJEDNOSTI TOLERNCIJE
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
neki lgbt ... Ana i Zeljko vec svrsavaju
To je ta EU.
Da je pismen, kao sto nije, znao bi kako se pise imperativ.
Srbin neki napiso
Prije bi se reklo da je upravo ON taj koji je u početku napisao riječ “ubi“ i namjerno izostavio slovo j da bi kasnije mogao da uradi ovakvu “prepravku“ i tako privuče pažnju na sebe. Možda i griješim ali nikada nisam vidio da neko radi takvu gramatičku grešku.
ljubim ti mater u pizduuu kopile srpsko vodi ih kuci
pa da je nacrtao U ne bi ga hapsili,ovako..širit ljubav prem aSrbima...
bolje da si ostavio kako je i bilo😂