Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj nas hadžija nećemo te više dirati. -Pa i nećete! :D
Filip = Jocker !.
Filip je totalni heroj. Brata je strab jer sad je meta ove bande. Govori covjek ono sto banda zeli cuti jer nema drugog izbora. Ali nema veze, 3 kriminalca manje u gradu
Imate POGREŠAN navod u članku kixovci. Istina je da je kazao da je 'njegov brat imao problema s Marinom Bobanom i Juricom Torlakom te da su oni iznuđivali novac od njega i da je postojao sukob među njima, ali da on sam nije znao sve detalje' a ne kako je to napisano u ovom članku, 'da nisu tačni navodi da je njegov brat imao problema...' Ono, kardinalna greška, potpuno ste izokrenuli ono štro je rekao. Sramno novinarstvo. fuj.
Što bi rekao Buba Corelli u pjesmi Grijeh : "ili će me neko ubit ili ću se ubit sam"
Ima li u nasoj drzavi ikakve cenzure ili ti sumanuti tekstovi pjesama odlaze u eter kako kojem luzeru dodje zuta minuta...
Kakva je ovo porodica? Otac ga napo, on ga prijavio, ovaj nije stabilan, ovaj ubija redom po gradu. I opet ima neku podršku ljudi. Svašta.