Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja znam ovaj "jadarit" nije nikakav element već mineral, odnosno prilično kompleksni molekul. Opet Kixovci moraju u osnovnu školu da nauče šta je osnovni hemijski element, a šta molekul.
Lobiranje je u političkom svijetu normalna stvar, plaća se po dogovoru... Pa i lideri izBiH plaćaju lobiste masnim parama sa tajnih računa. Kad neki bivši visoki zvaničnik objavi tekst o BiH , a igrom slučaja poklapa se sa zahtjevima nacionalnih lidera u BiH , je plaćen članak. A takvih je bilo , ne zna im se broj i niko neće priznati da su plaćali članke.
Pa pogledajte mu facu.
AVDO AVDIĆ U ISTRAGA.BA SVE NAJAVI PRIJE NA 2 MJESECA, A ONDA GA NAPADNU ŠČEPANOVI AVAZI, A POSLIJE SVE BUDE PO AVDINOM. NAJAVIO LJIGAVU ULOGU SCHMITA, NAJAVIO PAD TADIĆKE, NAJAVIO UTICAJ RUSA NA ČOVIĆA, ULOGU PALMERA...
Moze uticat al u kurcu mom hahaah
Naravno
Ko je Palmer srbijanac https://raport.ba/ugledna-bh-novinarka-envera-selimovic-i-da-je-od-kamena-tesko-da-matthew-palmer-moze-biti-neutralan/
Koja kafanska glupa priča + baš pokazuje kako nisko smo pali i u novinarstvu.
"Zanimljivo je da njegove "fakultativne" aktivnosti nisu prenijeli bh. mediji." - klix, vi ste bh medij koji kopira clanke. bar procitajte sta prenosite
Srbi bi još da genocidišu!
Pročitati kako se bosnijanci koprcaju poslije eskobarovih šamara? NEPROCJENJIVO!
Ima
samo mu nos pogledaj i bit ce ti jasno..
a onda ništa od toga da se bilo šta pita Erdogana, pa on je Bokirovoj jedinici vjenčani kum :-) ... a ovo šta Palmeru pominjete ženu, nisu li u Americi svi graDŽani :-)?
Zapad se bogati a Balkanska sirotinja ratuje za njih i ubija svoju djecu. Nije se ovo moglo Titi i njegovoj drzavi i narodu raditi. Otisao Tito dosao Zapad, dosao Rat,dosla klanja i razaranja....e moj Balkancerosi jeste naivni!
Ma oni su ovdje zbog demokratije.
buljavi se ugradio dobro