Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje to u Europi ima besplatno visoko obrazovanje ????
Viva la revolucion!!! :-) Jučer im se pridružio i fakultet političkih znanosti nadam se da će nam se pridružiti i ostali fakulteti, a čula sam da bi danas trebao i pravni fakultet. Nemojmo odustajati dok ne dobijemo što želimo.
Svi se bune, samo glupi Bosanci šute!!!!!!!!
Traži se ukidanje školarina na sve tri razine (preddiplomski, diplomski, poslijediplomski) i nova politika prema znanosti i obrazovanju, a i sama država se etiketirala kao \"društvo znanja\". Svi fakulteti su u stalnom kontaktu i teže istom cilju, studenti spavaju na fakultetima i svakodnevno sudjeluju na raznim predavanjima domaćih i gostujućih profesora i intelektualaca.
Zagrebu, Zadru i Osijeku. U Rijeci još nisu blokirali.. mislim. :)
brzo akcija prikupljanja marihuane za ove omladince
OVO BI TREBALO BITI VEZANO ZA BOLONJU ILI?