Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Hrvatski sabor pravi nacisticki Reichstag. Pavelic bi bio ponosit na nositelje i promicatelje europskih vrijednosti. Zapalise bosnjacke bebe od 2 mjeseca u Ahmicima, pa bi da vrte biznis sa ustaskim trgovackim lancima, proizvodima, benzinskim pumpama i drugim filijalama na bosnjackom prostoru. Bojkot svega sto ima sahovnicu na sebi.
kod nas je normalno da vladajuce nacionalističke stranke kupuju pojedine zastupnike, ali KRADEZE je otišao na stepenicu više - kupio je čitavu stranku
Ima li Bošnjska u ovom parlanentu? Postoje li uopšte u političkom životu RH?
cega u pornicu