Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo kako normalni Hrvati pišu i promišljaju.
Legitimno izabran gospodin Željko Komšić je najvjerovatnije već osvojio i naredni mandat.
Kmečanje HDZ UZP Nazi klerofašističkih katolibana kreće. 3, 2, 1
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Za svaku pohvalu al malo vas je brate..
Željko Komšić je dobitnik zlatnog ljiljana, najvišeg odlikovanja Armije BiH, kojeg je dobio za zalaganje u borbi protiv Hrvata i HVO-a. Ovo su njegovi suborci iz tog vremena: https://www.youtube.com/watch?v=uXU1QJDrPrs&has_verified=1&bpctr=1548159913
usput,veći je srbin aco stanković nego što je hrvat zeljko komšić...
dragi hrvati..sad će vama željko reći šta je za vas najbolje jer on je rvat muslimanske vjeroispovjesti....buhahahaha,išao u zg pod velom noći da ga ko ne prepozna slučajno...autogrami,selfiji,instagram na trgu bana jelačića...
e neces skutore kako ti hoces nego kako mi hocemo!! Vecinski narod u BIH;Bosnjaci!!
Jako los potez Bosnjaka izabrati Hrvata u predsjednistvo. Plitka politika koja nikuda ne vodi. Bez obzira koliko mi Covic isao na zivce, bez obzira sto je Ustav BiH diskriminatorski, bez obzira na sve, ipak Komsic nije legitimni predstavnik hrvatskog naroda i tacka.
@RistoPodvoznjak68 Jedini covjek koji od svih politicara voli svoju zemlju. Bice opet predstavnik iz reda HR naroda u BiH. Pomirite se sa tim HDZ je unistio Hrvate.
On, grmalju, i nije predstavnik hrvatskog naroda! On je predstavnik svih gradjana iz reda hrvatskog naroda!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hrvati ocito nemaju Europske vrijednosti, dok misle da Komsim mora cuvati samo Hrvatski narod. Valjda Hitler tamo nije jos uvijek izgubio rat kako valja :D
Sejdo nije i neće biti legitimno izabrani član,u ovoj emisji laže i rasturio ga je novinar
I kako mislite vi cetnici i ustase pobjediti rat? Koji pametni naucnik zeli unaprijediti vasu tehnologiju umjesto liberalnim drzavama da se mozete suprostaviti drzavama cijie vrijednosti bi odbranila pluralna drustva nuklearnim oruzjem?
@smejsak2 - i šta onda? Trebamo te izdajnike, prije svega ljudskosti, da slavimi i hvalimo? Valjda je to vama u krvi da slavite razbojnike i sileđije još od doba Marka Kraljevića??? Mi, te naše vucibatine sudimo i mnogi su u zadnjih sedamdesetak godina i dobili svoje po zasluzi. A vi, moderni fašisti svoje i dalje slavite i rehabilitujete!
Ha,ha...Najbolje da mu je dao pitanja da se sejdo pripremi!Laznog "hrvata" razotkrio je u 5 minuta!Protiv je konstituivnosti jer je "gradanin" ali mu nije mrsko da bas preko te konst dode na vlast!Kako ce se, po ustavu, obratit "sdojim" hrvatima u domu naroda?To su hrvatski novinari-nemilosrdni prema heroju krsticevicu, kolindi, plenkovicu a ne prema sejdi koji im ,niti intelekt niti skolom, ne moze parirati!Otkriven ublehas s 3 naucene recenice napamet"gradani,ustav i bih"!
Cuj nije hrvatski clan predsjednistva nego" već član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda. " Joj sprdnje . Pa samim ovim sto je rekao znaci da je hrvatina koja nije iz bosne ,ti ne predstavljas bosnu nego hrvate za koje ovi govore da su manjina da nnemaju prava i tako u nedogled . Znaci neko nekog jebe ovdje . Ovo samo ima u BIH
Mi smo vecinski, autohtoni narod u BIH i mi postavljamo pravila igre hehehe!!
Stanković izhebao onu budaletinu ko jeftinu khurvu
UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!!
UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!!
UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!! UZP!!!
UDRUZENI ZLOCINASKI POKRET,UDRUZENI ZLOCINACKI POKRET, UDRUZENI ZLOCINACKI POKRET, UDRUZENI ZLOCINACKI POKRET!!!!!
Nemoj mi skracenica napisi da te cjeli svjet razumije! UDRUZENI ZLOCINACKI POKRET!!
Ko je gledao emisiju NU2 posmislio je, e jes ovaj predstavnik Hrvata glup, ali ne znaju da je to u stvari predstavnik Bošnjaka, a uz to uličar neviđeni, kome je alkohola uništila moždane vijuge!
Ovo su normalni i meni jako dragi Hrvati! Ima i normalnih i jako dobrih i Srba! Takođe i Bošnjaka i ostalih!!! Zato, stop nacionalizmu i primitivizmu i naredni put izaberimo normalne ljude da nas vode u Bolji život!!! A ova istrošena kriminalna i nacionalistička goveda što nas vode u propast treba skinuti s vlasti, procesuirati i zabraniti im da se bave politikom jer su nam upropastili živote i otjerali mnoge dobre i školovane ljude iz BiH!!!
Eto, ni svi Hrvati nisu isti, evo dokaza: dvojica su sigurno drugaciji od ostatka...