Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je psihijatriski slučaj ili je Ruski igrač kad on štovatelju 9 Januara Čoviću daje podršku.
Znamo, generale, a sad znate i vi.
Kada smo im mi govorili da je Zoki nenormalan, nisu vjerovali… Sada ga sami proglasiše Budalom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi smo očekivali da će predsjednik koji nije iz HDZa raditi drugačije nego kako je do sada rađeno. Ali ovaj nema pojma gdje udara
Mesić i Kolidna su najbolje vodili politiku prema BiH. Tada su odnosi bili puno bolji
hahahaa
Ma nijeeeeee... citav hdz je za psihijatriju i to zatvoreni odjel.. sa max.zastitom jer vidimo kakav utjecaj imaju na Zorana..
Ima hin još.
Tip je zaista lud. S druge strane, to mu je uslov da bi bio predsjednik NDH.
Pa ima malo ludjacki pogled,mora se priznati.
Prvo safun pa onda brussel, drugovi hrvati
Ima njih vise pogotovo po Ercegovini samo nema stucnog kadra da to detektuje .Njima je bitno da BIH ne funkcionise.Zao mi samo Postenog HR puka sto dozvoljava ovima iz adz da ih varaju,raseljavaju i dovode u stalni politicki izmisljeni konflikt sa druga dva naroda i pricom o memogucnosti suzivota.
Mi u BiH na to odavno sumnjamo ali nismo ga mi birali pa nemamo prava ni da ga smjenjujemo već samo da sažaljevamo njegove glasaće a i njega samog....ne valja se rugati, čovjek bolestan.
Ovaj Milanovic je zesca psihijatrija fakat
Slažem se sa ministrom ! Čovjek je pokvario odnose sa svima sa kojima je imao bilo kakvu komunikaciju, u i izvan Hrvatske !
Nije samo Milanović, ima ih još tušta i tma
Ko ga je birao? Naši BH političari u velikom broju , su isti. Ovce bleje i biraju.
Oči ko terminator
Dodo,Milanović,Ćović,Šešelj,Vučić i da ne nabrajam više,helem 90% političara sa ovih prostora svi boluju šizofreniju.Kako da nam bude išta normaćlno.
Teski psihopata i sociopata
Ako uspije da ga opozovu to će biti pravi smijeh i dostojan kraj političke karijere za tog klauna